İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

Buradaki ve bütün Kemal Zılıçdaroğlu destekçileri; hadi şimdi aday olsun o sevgili adayınız. İyi parti en doğru kararı verdi ve Memleket partisi ile ittifak olacaklar. Hala seçimi has muhalifler olarak kazanabiliriz halkın desteği İyi parti ve İnce'de. Bu iş zamanında yapılmalıydı, geç bile kalındı.

Şartlar daha iyiyken bile zorla kazanan bir iktidarın şu haldeyken %50+1 alabilmesi imkansız bana kalırsa. Bu yüzden de oy bölme ihtimali yok çünkü ikinci tura kalacak. Kaldığında da duruma bakılır <3

Kesinlikle imkansız hocam, ama bunları Kılıçdaroğlu'na tapanlar görmek istemiyorlar :D. Çünkü başka argümanları yok.

Linç yiyebilirim ama iktidar değişirse ülkenin durumunun çok daha kötü olacağını düşünüyorum. (AKP yancısı değilim)
Hocam zaten kötü olacak. Düşünün bir yer yönetiyorsunuz ama bu mevkiye ilk kez gelmişsiniz, tabiki hata yaparsınız. Ben hükümet değişirse ilk 3-4 yıl hatalarla dolu olacağınız ve pişman olacağımızı ama sonra bu durumun düzeleceğini ve günden güne iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Benim için önemli olan o bu şu değil. Aynı adam aynı ülkeyi 20 yıl yönetmesin, muhalefet olmaktan sıkıldı adamlar.

Buradaki ve bütün Kemal Zılıçdaroğlu destekçileri; hadi şimdi aday olsun o sevgili adayınız. İyi parti en doğru kararı verdi ve Memleket partisi ile ittifak olacaklar. Hala seçimi has muhalifler olarak kazanabiliriz halkın desteği İyi parti ve İnce'de. Bu iş zamanında yapılmalıydı, geç bile kalındı.
Hocam ben bu ittifakları anlamıyorum. Bu 6lı masa tamamda şimdi Meral çıktı kendisi neden olmuyor ki tek başına? Ve neden Memleket partisi ile birleşiyor? Neden Zaferle birleşmiyor ki? Bunu önceden dediler mi yoksa zaten meral böyle mi istiyordu?

Arkadaşlar olacakları söyleyeyim şimdiden. Kılıçdaroğlu bu ittifak ile aday olacak. İYİ Parti ise Mansur’dan veya Ekrem’den destek bulamayacak. Kendi adayını çıkaracak. Sonra seçim kaybedilecek. Kılıçdaroğlu istifa edecek. Olan bize olacak yine. Herkes yurt dışına gitmenin yollarına baksın şimdiden.
Kendi adayını çıkartmayacak. Mansur ikna edilirse Memleket, Zafer, İYİP Mansur Yavaş'ı destekleycek. Ekrem ikna edilirse ilk turda Memleket ve İYİP; ikinci turda Memleket, İYİP ve Zafer destekleyecek. Eğer ikisi de ikna edilemezse Memleket, İYİP ve Zafer İttifakı kurulacak ve İnce aday olarak gösterilecek.

Şuan yaptığı oy bölmek dışında bir şey değil ilk turda kimse kazanamayacak ikinci turda İYİ ve ince seçmeni Kılıçdaroğlu'na verecek yani her türlü Kılıçdaroğlu bu seçimi alacak ama uzayarak ve biraz aksiyonlu bir şekilde.

Kendi adayını çıkartmayacak. Mansur ikna edilirse Memleket, Zafer, İYİP Mansur Yavaş'ı destekleycek. Ekrem ikna edilirse ilk turda Memleket ve İYİP; ikinci turda Memleket, İYİP ve Zafer destekleyecek. Eğer ikisi de ikna edilemezse Memleket, İYİP ve Zafer İttifakı kurulacak ve İnce aday olarak gösterilecek.
[Bu cevap, Akşener hakkında yorum yapıldığı için linçlenmiştir ve dışlanmıştır.]

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı