İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

İYİ parti büyük çoğunluğu elinde tutuyordu.

Önemli olan iyi parti şu an da ne yapacak? Eğer muharrem ince ittifakına kayabilirse bir ihtimal daha var. CHP'nin AKP gibi bir kemik kitlesi var. %20'lik umarım bu kesim uyanmıştır. Umarım tek yolun CHP olduğunu düşünmüyordur. 2. turda chp vs akp kalırsa seçim çok rahat gider.

Anketler bu noktada yanıltıcı olur zaten hocam. Mesela bana sorsalar tek seçeneğim olsa Yavaş derim ama ben Kılıçdaroğluna da İmamoğluna da oy veririm rahatlıkla. "Bardak" koysalar da oy veririm. Bu konudaki anketler yanıltıcı olabilir.

Olay temel de bu değil. Burada halkın milletin ve çoğunluğun sözünü çiğneyen bir Kemal Kılıçdaroğlu var. Bu adama artık ne kadar güvenebilirsin? Ve önemli olan sen değilsin AKP'ye kayan sağ görüşlü insanların oyudur.

Bazı insanlar sırf kemal k'ya inat. Akp'ye bile oy verebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iyi parti, kıskaca alınmıştır. Buna boyun eğmeyiz. — meral akşener

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum. Siz halkın iradesiyle seçildiniz. Halkımızı yalnız bırakmadınız. Bugün milletimiz sizi göreve çağırıyor. — meral akşener.

6'lı masa artık millet iradesini yansıtmıyor. — meral akşener.

Biz Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Erdoğan'a karşı kazanabileceğini savunduk. Diğer 5 parti ise kılıçdaroğlu ismini ortaya koydu. Biz anket istedik ve bu talep reddedildi. — meral akşener.

Biz milletimize bir söz verdik. Milletin sesini bastıran değil, duyan olacağız dedik. Milletin taleplerini hiçe sayan değil, talepleri yerine getiren olacağız dedik. — meral akşener.

Dayatmalara asla boyun eğmeyeceğiz. Ceketimi assam yine kazanırım diyenlerin karşısındayız. Yine öyleyiz. — meral akşener

ya tarih yazacağız ya da tarih olacağız. — meral akşener

meral akşener: Sayın Mansur Yavaş'a ve sayın Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmak istiyorum. Siz seçilerek geldiniz. Milletimiz sizleri sevdi bağrına bastı. Bugün de çok kritik bir süreçte sizi göreve çağırıyor.

hiç merak etmeyin taşlar yerine oturacak. Hiç meraklanmayın. — Kemal Kılıçdaroğlu​

İyi parti aynı ben gibi konuşmuş.

Evet, vatanını satan olarak adını tarihe yazacağız. Mehmet Ağar'ın kızı, faşist ülkücü, Çiller'in bakanı...

Bu "milletin sesi olan kadın"ın da ortaya koyduğu 2 adaydan biri ülkücü, diğeri de siyasi yasaklı nedense. Mansur Yavaş için de ben anketlerdeki oy oranına güvenmiyorum. Özellikle Ümit Özdağ'ın falan istediği bir adamdan hayır gelmez. Kılıçdaroğlu'nu da halk sevmiyormuş, ben aday olayım o halde.
Ne oldu Mansur Yavaşın ülkücü olması zoruna mı gitti, adam devlet adamı, kendisi neden mhp den ayrılıp chp den aday oldu ? Bu adam olmasa Ankarayı chp alamazdı, şimdi sıra Türkiyede.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Olay temel de bu değil. Burada halkın milletin ve çoğunluğun sözünü çiğneyen bir Kemal Kılıçdaroğlu var. Bu adama artık ne kadar güvenebilirsin? Ve önemli olan sen değilsin AKP'ye kayan sağ görüşlü insanların oyudur.

Bazı insanlar sırf kemal k'ya inat. Akp'ye bile oy verebilir.
Valla açık söyliyeyim, ben esas bu masadan ayrılana güvenmem. Solcu arkadaşlarımla aylardır tartışıyorum. "Akşener'e güven olmaz" deyip durdular. Haklı çıktılar.

Valla açık söyleyeyim, ben esas bu masadan ayrılana güvenmem. Solcu arkadaşlarımla aylardır tartışıyorum. "Akşener'e güven olmaz deyip durdular". Haklı çıktılar.
Ben konuşmasını izledim. Gerçekten dediği gibi tüm il başkanları Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istememiş. Bunu istemeyen birçok kişi de var. Ya tüm partisine karşı gelecekti ya da masadan ayrılacaktı ki şimdi gerçekten hak veriyorum doğru olanı yapmış.

Ancak olan bize olacak. Ben bir şekilde anlaşırlar diyordum, anlaşamıyorlarmış.

Ben konuşmasını izledim. Gerçekten dediği gibi tüm il başkanları Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istememiş. Bunu istemeyen birçok kişi de var. Ya tüm partisine karşı gelecekti ya da masadan ayrılacaktı ki şimdi gerçekten hak veriyorum doğru olanı yapmış.

Ancak olan bize olacak. Ben bir şekilde anlaşırlar diyordum, anlaşamıyorlarmış.
Ben bunu tahmin edemedim. Ve Meral Akşener'in partisi küçülüyor sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı