Atatürk'ün ideallerine katılıyorum ve saygı duyuyorum. Ama sevmek zorunda mıyım? Ne adamı gördüm, ne iletişim kurdum.
İnanır mısın hiç mi hiç merak etmiyorum.@Proportionsz ben ülke kurucusunun kendisini seven, fikirlerine saygi duyan ve deger veren birisi olarak yetistiririm cocugumu. Merak etme sen.
Atatürk'ü sevmeyenin neden sevmediği bellidir. Ya Atatürk dedelerine ninelerine bir şey yapmıştır ya da düşmanın kaçarken bıraktığı tohumlarındandır. Bunun dışında bu ülkede doğup büyüyüp insanca yaşama hakkını sayesinde kazandığı Atatürk'ü sevmemenin mantıklı bir izahı yoktur. Bazı fikirlerine katılmazsın o ayrı, ama bu bile minnet duymamayı gerektirmez, minnet duyan kişi Atatürk'ü sevmelidir, saymalıdır.İşte bizde onu diyoruz. Saygı duymalı. Zorla sevmeli değil. Ben kendimce Atatürk'ü seviyorum. Sevmeyene bir şey demiyorum. Saygısızlık ederse hakkımızı ararız.
Atatürk'ü sevmeyenin neden sevmediği bellidir. Ya Atatürk dedelerine ninelerine bir şey yapmıştır ya da düşmanın kaçarken bıraktığı tohumlarındandır. Bunun dışında bu ülkede doğup büyüyüp insanca yaşama hakkını sayesinde kazandığı Atatürk'ü sevmemenin mantıklı bir izahı yoktur. Bazı fikirlerine katılmazsın o ayrı, ama bu bile minnet duymamayı gerektirmez, minnet duyan kişi Atatürk'ü sevmelidir, saymalıdır.
Sevmeyen (aslında saygı dahi duymayan) birisine denecek tek şey;
Zorla sevdirmiyoruz zaten. Sevmeyen defolup gitsin dilediği şeriat ülkelerinde yaşasın diyoruz.Bu arada söylemek istediğim bir şey var. Atatürk'ü zorla sevdirmeyi kafaya çok takarsanız radikal islamcılardan farkınız kalmaz. Onlar Allah'a inanmıyor diye kafa kesiyor sizde Atatürk'ü sevmiyor diye kurşuna dizersiniz. Aynı şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.