Jahrein "Atatürk'ü sevmeyenlere boydan gireyim" dediği için ifadeye çağırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen; halki din elden gidiyor diye topla, 7 yil ulkenin yonetim bicimi İslam Cumhuriyeti olsun, sonra sevelim ve sayalim atamizi 😁.

İşte bizde onu diyoruz. Saygı duymalı. Zorla sevmeli değil. Ben kendimce Atatürk'ü seviyorum. Sevmeyene bir şey demiyorum. Saygısızlık ederse hakkımızı ararız.
Atatürk'ü sevmeyenin neden sevmediği bellidir. Ya Atatürk dedelerine ninelerine bir şey yapmıştır ya da düşmanın kaçarken bıraktığı tohumlarındandır. Bunun dışında bu ülkede doğup büyüyüp insanca yaşama hakkını sayesinde kazandığı Atatürk'ü sevmemenin mantıklı bir izahı yoktur. Bazı fikirlerine katılmazsın o ayrı, ama bu bile minnet duymamayı gerektirmez, minnet duyan kişi Atatürk'ü sevmelidir, saymalıdır.

Sevmeyen (aslında saygı dahi duymayan) birisine denecek tek şey;

colune-don-vahhabi-kopegi_1827866.jpg
Edit: Beğenmeyen Atatürk düşmanı arap seviciler tek tek düşmeye başladı.

Son düzenleme:
Bu arada söylemek istediğim bir şey var. Atatürk'ü zorla sevdirmeyi kafaya çok takarsanız radikal islamcılardan farkınız kalmaz. Onlar Allah'a inanmıyor diye kafa kesiyor sizde Atatürk'ü sevmiyor diye kurşuna dizersiniz. Aynı şey.

Atatürk'ü sevmeyenin neden sevmediği bellidir. Ya Atatürk dedelerine ninelerine bir şey yapmıştır ya da düşmanın kaçarken bıraktığı tohumlarındandır. Bunun dışında bu ülkede doğup büyüyüp insanca yaşama hakkını sayesinde kazandığı Atatürk'ü sevmemenin mantıklı bir izahı yoktur. Bazı fikirlerine katılmazsın o ayrı, ama bu bile minnet duymamayı gerektirmez, minnet duyan kişi Atatürk'ü sevmelidir, saymalıdır.

Sevmeyen (aslında saygı dahi duymayan) birisine denecek tek şey;

Her Atatürk'ü sevmeyen Yunan, ermeni ya da Arap mı olmak zorunda? Şimdi de ırkçılığa geçmeye başladınız.

Bu arada söylemek istediğim bir şey var. Atatürk'ü zorla sevdirmeyi kafaya çok takarsanız radikal islamcılardan farkınız kalmaz. Onlar Allah'a inanmıyor diye kafa kesiyor sizde Atatürk'ü sevmiyor diye kurşuna dizersiniz. Aynı şey.
Zorla sevdirmiyoruz zaten. Sevmeyen defolup gitsin dilediği şeriat ülkelerinde yaşasın diyoruz.
Kimse Ata'mızı sevsin diye zorlama yok :)

Atatürk'ü herkes zorla sevmek zorunda diyenleri gördükçe aklıma şu görüntüler geliyor! Kameralar önünde kıtlık ve yoksulluktan bitap düşmüş Kore halkının zorla ağlatılması. Çünkü ülke de lideri sevmemek suç hatta idam gerekçesi.

Hayal edilen sevgi böyle bir şey mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Tekrar söylüyorum insalar hiç bir şeyi zorla yapmak zorunda olamaz. Sevgi ve saygı arasında ki farkı öğrenmeniz dileğimle.

İnsanlara ne zorla birini sevdirebilir ne zorla bir inanca mensup yapabilirsin. Ne zorla ibadet ettirebilirsin. Ne okumak istemeyen birini zorla okutabilirsin. Ne LGBT+ olan birini zorlayabilirsin. Ne farklı bir görüşü zorla engelleyebilirsin bunu anlayın artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı