Kleapsien26
Picopat
Kimse sevmek zorunda değil. 100 sene öncd ölmüş adamın hala muhabbeti dönüyor şaka gibi.
Bence sen okuduğunu anlamıyorsun, oysa yaşın da gençmiş, 17 yaşındaki kardeşim.
Diyorum ki bu ülkede Türk olarak doğan herkes eğer bir garezi veya kastı yoksa Atatürk'e minnet duymak zorundadır. Minnet de sevgiden doğar. Ona bakarsan düşman da Atatürk'e bir komutan bir lider olarak saygı duyuyor, ancak sen bu ülkede yaşıyorsan İslam ülkelerinden farklı olarak bazı hakların varsa, özgürsen bunu Atatürk ve onun devrimlerine borçlusun. Dolayısı ile normal bir insanı sevip sevmemek ile kıyaslayamazsın. Atatürk bu ülkenin ortak milli değerlerinden en büyüğüdür, bunu da anlamıyorsan diyecek bir şey yok sana.
Kimse sevmek zorunda değil. 100 sene öncd ölmüş adamın hala muhabbeti dönüyor şaka gibi.
Evet amerikada yaşayan bir Türk abraham lincolnu sevmek zorunda değil. Ama Türkiyede doğan Türk olan bir kişinin sevmemesi için bir sebep yokken sevmiyorum diyo o kişiden şüphe etmeli.Adamın kafaya bakar mısın?
Amerika'da ticaret yapıp para kazanacaksan Abraham Lincoln'u sevmek zorundasın mı diyorlar?
İngiltere'de iş kuracaksan ekmek yiyeceksen sana zorla kraliçeyi seveceksin mı diyorlar?
Türkiye'de bu zorla yapacaksın edeceksin zihniyetinden prangalarından kurtulun. Kimseye zorla birşey yaptıramazsın. Özgür ülke burası. Kimse kimseyi kovamaz. İnsan önce haddini bilmeli. Bağnaz kafadan kurtulmalı. Bu kadar bağımlılık hasta kafa zihniyetidir.
O adam olmasaydı biz şuan nerede olurduk haberin var mı?Kimse sevmek zorunda değil. 100 sene öncd ölmüş adamın hala muhabbeti dönüyor şaka gibi.
Diyorum ya içinde bir gram vatan sevgisi minnet duygusu varsa Atatürk'ü zaten otomatik olarak sevmiş oluyorsun neden bu sevgi sen ve senin gibileri rahatsız ediyor onu anlamadım?Sen böyle dedin diye gıcıklığına Atatürk'ü sevmemezlik bile yapabilirdim. Birisine minnet duymak zorunda değiliz. Bir insanı sevmek içten gelir. Saygı zorunluluktur. Eğer o insan bize bir şeyler katıyorsa saygı duymalıyız. Eğer içimizden geliyorsa sevebiliriz. Siz sevgiyi çok sakat yerlere taşıyorsunuz.
Özgür ülke burası. Kimse kimseyi kovamaz. İnsan önce haddini bilmeli. Bağnaz kafadan kurtulmalı. Bu kadar bağımlılık hasta kafa zihniyetidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.