Teşekkür ederim, elime zaten böyle bir ürünü almam, aynı fiyata daha kalitelisi varken.
"Kötü." demekle mi iyilik yaparsın, yoksa "şu sebeple kötü..." demekle mi.
"Şu kişi veya şu forumda bana bunu önerdiler sorunlu ürünmüş bana söylemedi" ben de diyorum ki o halde nötr olun yorum yapmayın. Kaliteli ürün diyorsunuz mesela SteelSeries nasıl? Size göre kaliteli değil mi? Ama ben aldım ve sorun yaşadım ne olacak? Şimdi siz suçlu mu oldunuz yüzünüz kara mı çıktı? Yüzünüzün kara çıkması için bir sebep yok çünkü siz memnun kaldınız bana önerdiniz benim şansıma kötü çıktı. Kullanmadan olumlu/olumsuz görüş bildirmek bence sorun.Bu tür markaları önermemizin sebebi sorun yaşayan kişi sayısının diğer markalara göre daha fazla olması, yoksa biz de o paraya onu önermeyi biliriz ve öneririz ama problem yaşayınca "şu kişi veya şu forumda bana bunu önerdiler sorunlu ürünmüş bana söylemedi" diyorlar diye hep kaliteli ürünler öneriyoruz ki problem yaşamasın yüzümüz kara çıkmasın.
Ama isteyen alır problem yaşayınca da çözümünü arar durur sonunda ona tecrübe olarak geri döner.
Her zaman derim, bir konu hakkında müzakere yapmak istenilen şeyi ortaya çıkartır. Bu başlıktakileri ilk başta "Bu monitörle ya da marka ile ilgili bir çok olumsuz görüş var" deyip belirtseydiniz eğer başlığı açan arkadaşımız erkenden hızlıca cevabını alırdıJames Donkey SSD donma sorunu
Merhaba, James Donkey 240 GB SSD aldım yaklaşık 5-6 ay önce. Son zamanlarda bilgisayar donmaya başladı. Sorun SSD'den kaynaklı. Windows açılırken genelde siyah ekran çıkıyor format atmama rağmen sorun çözülmedi. Oyun ortasında bilgisayarım donuyor yeniden başlattığımda da disk hatası veriyor...www.technopat.net James Donkey SSD düşük okuma hızı problemi
Geçen hafta James Donkey 240 GB SSD elime ulaştı. Biçimlendirme işlemi yaptım ve UEFI Windows 10 kurdum. Yazmada sorun çıkarmayan SSD okumada 10 MB'lara kadar düşüyor. Üstüne bilgisayarı kilitleme noktasına getiriyordu, sonra kafam attı ben dedim bunu iade edeceğim. Bilgisayardan söktüm...www.technopat.net James Donkey SSD donma sorunu
Merhaba bilgisayarımda hiçbir sıkıntı yoktu 1 yıl öncesine kadar. 1 yıl önce James Donkey SSD aldım takdım, son 6 aydır bilgisayarım donuyor oyunlarda ve masaüstünde olsun cok donma oluyor. Sorun SSD'den kaynaklanıyor olabilir mi?www.technopat.net James Donkey SSD Uyum Sorunu
Asus S451L laptopum var. James Donkey 240 GB SSD aldım. Harddisk yerine SSD'yi taktım. Bi' kaç kez okumadı. Sonra bi' ara okudu ve Windows kuruyordum. Tamamlandıktan sonra yeniden başlata tıkladım açılmadı. Asus yazısından sonra siyah boş ekranda kalıyor. BIOS'tan kontrol ettiğimde görünüyor...www.technopat.net James Donkey SSD Hız Sorunu
Arkadaşlar merhaba. Lanet olası SSD'yi kullanan var mı acaba 4 günlük ürün yazma hızı HDD'nin bile gerisinde kalıyor şu an. Bu ürün herhangi bir Firmware olmadan geliyor bir de sorun yaşayan çözüme ulaşan varsa desteklerini beklerim.www.technopat.net James Donkey SSD Kullanılan Alan Sorunu
Arkadaşlar merhaba, James Donkey 120 GB SSD kulllanıyorum ve sistemimde sadece, PUBG Lite, Google dışında bir uygulama yok. Buna rağmen, kontrol ettiğimde 59.2 GB yer olduğunu 51.9 GB kullanılıyor olduğu yazmakta ama ben eminim ki o kadar yer kullanmadım. Denediklerim: *Diski denetleme...www.technopat.net James Donkey JD 240 SSD oyunların geç açılması sorunu
Bu SSD'yi aldım test değerleri normal çıkıyor fakat Forza'yı 3 dakikada açıyor neden olabilir?www.technopat.net James Donkey SSD neden tercih edilmiyor?
Arkadaşlar foruma üye olalı 1 ay kadar bir süre oldu ve sürekli JD SSD'leri kötülediler. Anlamıyorum fiyat ucuz, alanlar memnun, almayanlar ise memnun değil. Bunun sebebini açıklar mısınız?www.technopat.net James Donkey 144 Hz monitör tearing sorunu
James Donkey'in 144Hz 1ms olan monitörünü aldım fakat PUBG oynarken oyunda çok fazla yırtılma tearing dediğimiz olayı yaşıyorum. Ekran kartım RX 580 8 GB, FreeSync açıp denedim sonuç aynı. Ayarlar ile oynadım yine değişen bir şey yok, daha önce başına gelen veya yardımcı olabilecek var mı?www.technopat.net JD27GM144 Görüntü Bozukluğu
Arkadaşlar herkese merhabalar, iyi forumlar dilerim. Yaklaşık 3 aydır kullandığım James Donkey monitörümde şöyle bir problem oluşmaya başladı. Aslında monitör mü, ekran kartı mı tam anlam veremedim ama sizlere de sormak istedim, monitörümün garantisi devam etmektedir. Sorunu tam anlatamadığım...www.technopat.net JamesDonkey 27" 144Hz Monitör Görüşlerim ve Sorunlar
Buralarda pek tavsiye edilmeyen ve beğenilmeyen bir ürünü alarak kendim incelemek istedim. Mouse ve klavyesini kullanıyorum, çok memnunum ve güvendiğim bir kanalın incelemesine istinaden 27" monitöre geçmek istediğimden bu monitörü denemek istedim. Kıyaslamayı 24" Viewsonic monitör ile...www.technopat.net
Diğerleri sütten çıkmış ak kaşık demedimBu tür markaları önermemizin sebebi sorun yaşayan kişi sayısının diğer markalara göre daha fazla olması.
Açıkçası benim lafım ile aldı ve problem yaşadı ise kendi adıma üzülüyorum, sonuçta para ağaçtan toplanmıyor.Ama ben aldım ve sorun yaşadım ne olacak? Şimdi siz suçlu mu oldunuz yüzünüz kara mı çıktı?
Her zaman derim, bir konu hakkında müzakere yapmak istenilen şeyi ortaya çıkartır. Bu başlıktakileri ilk başta "bu monitörle ilgili birçok olumsuz görüş var" deyip belirtseydiniz eğer başlığı açan arkadaşımız erkenden hızlıca cevabını alırdıgeç de olsa güç olmadı, teşekkürler.
Fakat siz kullandığınız memnun kaldığınız bir ürünü öneriyorsunuz ürün hasarlı bozuk gelebilir. O ürünün kötü olduğu anlamına gelmez ki değişim yapılır alan arkadaş memnun bir şekilde kullanır.Diğerleri sütten çıkmış ak kaşık demedim
Açıkçası benim lafım ile aldı ve problem yaşadı ise kendi adıma üzülüyorum, sonuçta para ağaçtan toplanmıyor.
Fakat siz kullandığınız memnun kaldığınız bir ürünü öneriyorsunuz ürün hasarlı bozuk gelebilir. O ürünün kötü olduğu anlamına gelmez ki değişim yapılır alan arkadaş memnun bir şekilde kullanır.