Jira ile Soru Cevap

1. Hiç hayalim olmadı. Büyük konuşmayayım ama olmak istesem şu an pilottum herhalde.
  2. Gelecek vaat eden bir meslek. Zor, çok zor. Ama bitiyor bir şekilde.
  3. Gabriel Garcia Marquez - Yüzyıllık Yalnızlık.
  4. Yaşasın kötülük.
  1. Biri yapıyor, biri uçuruyor olsundu. :)
  2. Seni en çok zorlayan ne oldu peki? Aile, dersler vb. konular gibi.
  3. Çok duydum çook. Bu yaz okunacak inşallah. Kırmızı Pazartesi bir efsaneydi ama.
  4. 😈

Hayır. Havacılık süre gelen bir eğitim demektir. 60 yaşında bile yeni bir uçağın eğitimini almaya hiç gitmediğin yerlere gidebilirsin. O yüzden hem eskiyi, hem şimdikini hem de kendini gelecek teknolojilere hazılrayacaksın, güncel kalacaksın.
Bir soruda yanlış anlaşılma olmuş - yine de bilgilendim :) - galiba. Güvenlik derken uçuş güvenliği değil. Bundan bahsetmiştim.
408746

1- Aynen öyle. Daha doğrusu onlar bozuyor, biz yapıyoruz :D

2- Bir 3 yıl yaşlandırdı bölüm sadece. Herkes tatil yaparken 2 hafta okula uçakçılar gelirdi. Bizim modül ve ek telafi haftalarımız oluyordu. Türlü türlü can sıkıcı şeyler, ama severek okuyorsan keyifli :)

3- Hepsini oku, kraldır :)

Bir soruda yanlış anlaşılma olmuş - yine de bilgilendim :) - galiba. Güvenlik derken uçuş güvenliği değil. Bundan bahsetmiştim.
Eki Görüntüle 408746
Yanlıs anlamısım. Pardon. Hayır biz sirket calısanı oldugumuz icin oyle seylere girmiyoruz. Sadece yetkini belli etmek icin boynuna kart takıyorsun.

1- Aynen öyle. Daha doğrusu onlar bozuyor, biz yapıyoruz :D
2- Bir 3 yıl yaşlandırdı bölüm sadece. Herkes tatil yaparken 2 hafta okula uçakçılar gelirdi. Bizim modül ve ek telafi haftalarımız oluyordu. Türlü türlü can sıkıcı şeyler, ama severek okuyorsan keyifli :)
3- Hepsini oku, kraldır :)
2- Gülün dikeni değil mi onlar? :)
3- Güney Amerika'nın suyuna bi' şey mi katıyolar yahu. Gerçekten kaliteli ve güzel işler yapıyorlar. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı