K.K'nin Başdanışmanı Elçi Rudaw'a yaptığı ropörtajda CHP merkezideki Türk bayrağımızı kaldırttı

• Konuyu başlatan 405668
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 4.546
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen Kanada'da yaşayıp ne hakla bu ülkenin durumuna karışma hakkına sahip oluyorsun? Haddinizi bilin, insanları çileden çıkartmayın. Asıl AKP'li gibi davranan kim belli. CHP desteklemeyen herkesi AKP'li yapmanız da ayrı bir ironik.
Kanada'da yaşamıyorum öncelikle, profilimdeki adamın memleketi olduğu için yazdım. Bu ülkenin genciyim merak etme. Sana tek bir sorum var ona göre yazacağım: Oyunu kime vereceksin?

Kanada'da yaşamıyorum öncelikle, profilimdeki adamın memleketi olduğu için yazdım. Bu ülkenin genciyim merak etme. Sana tek bir sorum var ona göre yazacağım: Oyunu kime vereceksin?

Ben Muharrem İnce'yi destekliyorum fakat konuyla bunun hiçbir alakası yok. CHP terörist destekçisidir bu kadar. Boş yapmanın manası yok.

Atam mezardan kalsa gelse hepsini kurşuna dizer.
Umuduyla yaşıyorum desem yeridir. Oy potansiyeli bu kadar yüksek bir parti böyle yönetilmemeli.

Ben Muharrem İnce'yi destekliyorum fakat konuyla bunun hiçbir alakası yok. CHP terörist destekçisidir bu kadar. Boş yapmanın manası yok.
Ben de İnce'yi destekliyorum, Kürtleri bir anda yoksaymak da yanlıştır, İstiklal Harbi'nde bizimle beraber savaşan kesimde vardır ayrılıkçı kesimde. Bir kesim de kürt lafı duyunca aklına direkt terör geliyor o kesim de faşizme evriliyor biraz. Biz Atatürk'ün dediği gibi: "Ne mutlu Türk'üm diyene." diyelim demek en sağlıklısı.

CHP terörist destekçisidir bu kadar.
Tabi efendim. "Apo'nun" mektubunu okuyan da nenemdi zaten. Hepsi işlerine geldiği gibi davranır dostum. Oy için yapmayacağı şey yok hiçbir partinin bundan emin ol.

İnadına CHP konuyu açan arkadaş zaten sürekli ortalığı karıştıran eleman değil mi ?
İlk haber konum ve bundan sonra da devamını yayınlayacağıma emin olabilirsin. Sen konu dışı mesaj atacağına önce bu olayı kınayabilmelisin bence.

Ben de İnce'yi destekliyorum, Kürtleri bir anda yoksaymak da yanlıştır, İstiklal Harbi'nde bizimle beraber savaşan kesimde vardır ayrılıkçı kesimde. Bir kesim de kürt lafı duyunca aklına direkt terör geliyor o kesim de faşizme evriliyor biraz. Biz Atatürk'ün dediği gibi: "Ne mutlu Türk'üm diyene." diyelim demek en sağlıklısı.
FloESRjXEAASvA0

Zam yüzünden akp oyu azalmasın diye. AKP ne zaman böyle işler yapsa CHP böyle yapar. Ya dini ya etnik meseleleri kaşır. AKP CHP aynı madalyonun iki yüzü. Bunu anlamayanlar var. Ermenistan'ın yanına bir küçücük Kürdistan kursaydık cumhuriyet ilan edilirken, bugün hiç bu sorunları yaşamazdık. Defolun devletinize deme şansımız yok. Hayatımda van hakkari makkari gibi yerleri görmeyeceğim görmek de istemem. Sivas-Erzincan'ın doğusu benim için ha var ha yok hiç mühim değil, Türklükten daha kıymetli HİÇ değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı