K.K'nin Başdanışmanı Elçi Rudaw'a yaptığı ropörtajda CHP merkezideki Türk bayrağımızı kaldırttı

• Konuyu başlatan 405668
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 4.546
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oy verecek adam bu haberden dolayı oyunu değiştiyorsa değiştirsin. Ne olursa olsun son ayları zaten. 😉
Sadece bu haberden değil ki, son zamanlarda bu tarz olumsuzluklar çok artıyor. Keşke net bir tepki koyabilseler de iktidardan bıkmış Türk halkından oy alabilseler.

Sadece bu haberden değil ki, son zamanlarda bu tarz olumsuzluklar çok artıyor. Keşke net bir tepki koyabilseler de iktidardan bıkmış Türk halkından oy alabilseler.
Sadece HDP seçmenine oynamak bana göre de hata. Ancak %15 oy da söz konusu, ben olaya optimist bakıyorum biraz.

Sadece HDP seçmenine oynamak bana göre de hata. Ancak %15 oy da söz konusu, ben olaya optimist bakıyorum biraz.
HDP'nin son seçimlerde oyu en fazla %13. Onlara oy atanların hepsinin 10 çocuğu olduğunu hesaplasak cidden %15 falan oy çıkar ama AKP'li belediyede çalışan tanıdıklarım oy toplama için gönderildiklerine vatandaşın "ona oy atan elimi..." gibi tepkileriyle karşılaşıyorlarmış, normal karşılıyorum.

Tam malum kesimin ağzından bir yorum, süpersin (!).

Sözde Atatürkçü, sözde Cumhuriyetçi, sözde Kemalist, sözde Atatürk'ün partisi yazık.

Tam malum kesimin ağzından bir yorum, süpersin (!).
Sen Kanada'da yaşayıp ne hakla bu ülkenin durumuna karışma hakkına sahip oluyorsun? Haddinizi bilin, insanları çileden çıkartmayın. Asıl AKP'li gibi davranan kim belli. CHP desteklemeyen herkesi AKP'li yapmanız da ayrı bir ironik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı