Nasıl yani?SSD'ye kurulum yaparken eski HDD'niz takılıysa biçimlendirme yaparak silerseniz olacağını düşünüyorum.
Benim pek bilgim yok burdan kurunca direkt format atılmış mı oluyor?Buradan indirdiğin Windows ile temiz bir format at bütün disklere. KMSpico virüs gibi her yere kopyalıyor kendini.
Korsan Windows'tan tamamen kurtulabilmen için temiz kurulum yapman lazım. Senin durumunda HDD'yi biçimlendirmek gerekli.
Hard diskini bilgisayara tak. Bilgisayarı kurulum USB belleğini kullanarak boot et.
> Windows 10 kurulum ekranında ilerle ve disk ekranına gel.
> Hard diskinin bölümlerini sil/biçimlendir. Eğer SSD'nizin içerisinde veri varsa onu da biçimlendirin. SSD yeniyse böyle bir şeye gerek yok tertemiz olduğu için.
> Windows kurulumu yapılacak diski SSD olarak seç.
Eğer format hakkında detaylı bilgiye sahip değilsen;
Bu videoyu izleyerek bir fikir sahibi olabilirsin fakat unutma, disk ekranında hard diskinin bölümlerini biçimlendir veya sil.
İstediğinizi yapmak için formatı öğrenmeniz gerekmekte. Video ile anlamadığınız şeyi burada yazı ile açıklayamam, format zor bir şey değil. Format rehberlerine göz atın.Bu videoyu izlemiştim format hakkında hala bir şey anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.