Kaçak Windows'tan kurtulma

371129

Hectopat
Makaleler
9
Eski PC'mden kalan HDD'de kaçak Windows vardı. Ben yüklemedim bilgisayarcı yükledi. Bu kmspic10 bunu falan silmek istiyorum, yeni orijinalini de SSD'ye kurmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı?

Korsan Windows'tan tamamen kurtulabilmen için temiz kurulum yapman lazım. Senin durumunda HDD'yi biçimlendirmek gerekli.

Hard diskini bilgisayara tak. Bilgisayarı kurulum USB belleğini kullanarak boot et.

> Windows 10 kurulum ekranında ilerle ve disk ekranına gel.
> Hard diskinin bölümlerini sil/biçimlendir. Eğer SSD'nizin içerisinde veri varsa onu da biçimlendirin. SSD yeniyse böyle bir şeye gerek yok tertemiz olduğu için.
> Windows kurulumu yapılacak diski SSD olarak seç.

Eğer format hakkında detaylı bilgiye sahip değilsen;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek bir fikir sahibi olabilirsin fakat unutma, disk ekranında hard diskinin bölümlerini biçimlendir veya sil.

Korsan Windows'tan tamamen kurtulabilmen için temiz kurulum yapman lazım. Senin durumunda HDD'yi biçimlendirmek gerekli.

Hard diskini bilgisayara tak. Bilgisayarı kurulum USB belleğini kullanarak boot et.

> Windows 10 kurulum ekranında ilerle ve disk ekranına gel.
> Hard diskinin bölümlerini sil/biçimlendir. Eğer SSD'nizin içerisinde veri varsa onu da biçimlendirin. SSD yeniyse böyle bir şeye gerek yok tertemiz olduğu için.
> Windows kurulumu yapılacak diski SSD olarak seç.

Eğer format hakkında detaylı bilgiye sahip değilsen;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek bir fikir sahibi olabilirsin fakat unutma, disk ekranında hard diskinin bölümlerini biçimlendir veya sil.

Bu videoyu izlemiştim format hakkında hala bir şey anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı