Kafamı nasıl dağıtabilirim?

437935

Hectopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
2.489
Makaleler
1
Çözümler
12
Son zamanlarda cidden çok fazla arada kaldım kafam allak bullak. Gerek annemin olması gereken ameliyat, gerek ailemin beni 1 yıldır baktığım kedim konusunda tehdit etmesi, gerek kafamı dağıtmak için birkaç saat bilgisayara veya yaptığım farklı şeylere laf etmeleri. Bunların üçünü de aynı anda düşününce ister istemez aşırı bunalıyorum, üstüne de anksiyete olunca işler daha da karışıyor.

Yapacak hiçbir şey yok, anca boş boş ya tehdit ettikleri kedimle oynuyorum ya da kitap falan okuyorum kafamı dağıtmak için ama pek de işe yaramıyor açıkçası. Konu bazılarına biraz gereksiz gelebilir, "hahaha" vesaire atabilirler, ona hazırım bir sıkıntı yok. Ama düşünüyorum ki anlayacak birkaç kişi olacaktır. Kafamı farklı işlere yorarak nasıl dağıtabilirim? Neler yapabilirim? Hobi desen yapacak aletlerin fiyatları almış başını gidiyor, oyun desen hakeza aynı. Elimden geldiğince uzatmamaya çalıştım, saygılar.
 
Ehliyetin varsa araba veya motosikletle tek başına sakin, yüksek, manzaralı bir yere gidebilirsin veya varsa sahile. Yine eğer ehliyetin varsa sakin müziklerle biraz arabayla uzaklaşabilirsin, araba sürmek de bazen iyi gelir. Film izleyebilirsin.
 
Valla hocam diyecek bir şey bulamadım gerçekten. Ne desem? PS5 alın desem pahalı, Telefon alın desem 5.000TL'den başlıyor kalitelileri, Spor yapın desem fiyatlar. Elektrikli Scooter alın binin sokakta desem, Xiaomi'nin orta kalitelileri 2.000TL'den başlıyor. Bisiklet alın desem en uygunu 1.000TL'den başlıyor. Hoverboard alın desem 1.000TL'den başlıyor. Apple Pencil ve iPad alın bir şeyler çizin desem iPad 3.000, kalem 1.000TL Uygulamalarsa 2.000TL toplam 5000TL'ye patlayacak. Ne yapalım hocam, Türkiye'deyiz. Ama yapabileceğin en iyi şey canlı dolar ve euro kurunun yükselişini izlemek olabilir.
 
WhatsApp Image 2020-12-25 at 01.45.24.jpeg


WhatsApp Image 2020-11-15 at 20.58.12.jpeg


Eski telefonua Spotify kur kenarda çalsın ben öyle yapıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı