Kanada devlet kolej fiyatlarını nasıl öğrenebilirim?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Kanada devlet kolej fiyatlarını nasıl öğrenebilirim?
2 yıllık olanlar eyalet fark etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitelerinde yazar, ortalama 15 bin dolar civarında oluyor. Hangi üninin fiyatını öğrenmek istiyorsun?
Aslında şuan bir okul belli değil, Bütün masrafları okul, kalınacak yer, vs vs hesaplamak istiyorum.

Birde konu dışı olacak fakat, Türk meslek lisesi diplomam Kanada'da olan kolejlere girmeye yetiyor mu ?

* Not : Kanada'daki kolejler bizdeki önlisans gibi 2 yıllık bir üniversite.

Aslında şuan bir okul belli değil, Bütün masrafları okul, kalınacak yer, vs vs hesaplamak istiyorum.

Birde konu dışı olacak fakat, Türk meslek lisesi diplomam Kanada'da olan kolejlere girmeye yetiyor mu ?

* Not : Kanada'daki kolejler bizdeki önlisans gibi 2 yıllık bir üniversite.
Diplomanın sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak lise notlarına bakacaklardır. Fiyatlar hemen hemen aynı olur birbirleriyle. Örneğin Toronto üninin fiyatı yıllık 15 bin dolardı. Ortalama evin kirası 1000 dolara yaklaşıyor, yeme içme masrafları da ortalama 600-700 dolar olarak gözüküyor. Aylık 2500 dolardan aşağı kurtarmaz bana göre.

Diplomanın sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak lise notlarına bakacaklardır. Fiyatlar hemen hemen aynı olur birbirleriyle. Örneğin Toronto üninin fiyatı yıllık 15 bin dolardı. Ortalama evin kirası 1000 dolara yaklaşıyor, yeme içme masrafları da ortalama 600-700 dolar olarak gözüküyor. Aylık 2500 dolardan aşağı kurtarmaz bana göre.
Baya masraflıymış, Kafadan bir 28-35k cad olması lazım.

* Cad : Kanada doları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı