Kart bıçak taşımak suç mudur?

• Konuyu başlatan Pl3x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 12.662
Hocam ben 15 yaşındayım, okula, bir yerlere falan kendim gidip geliyorum doğal olarak. İstanbul'da kimin ne olduğu hiç belli olmuyor. Ben bunu kullanmaya değil de korkutmak için almayı düşünüyorum. Bir polis, bekçi falan görse bir der mi? Ne yapmam gerekir?
Hocam bence bekçi gelip cüzdanını açıp bakmaz. Dediğim gibi benim gibi yapabilirsiniz. Alın bir cüzdan koyun içine. Mis. Elinizde görmezler zaten öyle bir durumda. Zaten öyle bir durumda yanınızda polis olsa bıçağa gerek kalmaz. Yalnız bayağı keskindir dikkat edin.

Hocam bence bekçi gelip cüzdanını açıp bakmaz. Dediğim gibi benim gibi yapabilirsiniz. Alın bir cüzdan koyun içine. Mis. Elinizde görmezler zaten öyle bir durumda. Zaten öyle bir durumda yanınızda polis olsa bıçağa gerek kalmaz. Yalnız bayağı keskindir dikkat edin.

Hocam cüzdanın kartlığına koyup, üstüne kart koyabileceğim kadar ince bir şey mi?

Hocam bende de bunun farklı bir modeli var ama büyüklük aynı gibi, sığar diye düşünüyorum.
Hocam şekil olarak bunun aynısı cüzdanım var. Yan girişlerinden birine koyuyorum dışarıdan fark bile edilmiyor.
2 Papara kart kalınlığında.

Evet suçtur. X-Ray'e girerseniz çakarsınız büyük ihtimal. Onun dışında iyi gizlerseniz sıyrılırsınız.

Hocam ben 15 yaşındayım, okula, bir yerlere falan kendim gidip geliyorum doğal olarak. İstanbul'da kimin ne olduğu hiç belli olmuyor. Ben bunu kullanmaya değil de korkutmak için almayı düşünüyorum. Bir polis, bekçi falan görse bir der mi? Ne yapmam gerekir?
Amacınız korunmaksa biber gazı göz yaşartıcı spreyi taşıyın. Bir bıçakla kendinizi koruyamazsınız, aksine durduk yere canınızdan olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı