Kasanın camı açık kullanmak zararlı mı?

Gulyabani72736

Zeptopat
Kasamın hava sirkülasyonu kötü olduğu için temperli camı açık kullanıyorum, bir zararı olur mu? Çok tozlanırsa saç kurutma makinesiyle temizlerim soğuk kısmıyla.
Kasa modelim Frisby FC-8935G
Açık kullanınca 5-13 derece fark var.

Ben camlı tarafı değil de sağ kapağı açtım, HDD ve çok az CPU ve GPU'nun ısınmasına neden oluyordu HDD'deki ısı farkı bayağı ciddi yani düşüş oldu CPU ve GPU da biraz bir düşüş oldu. Camlı yeri açınca birmiktar toz oluyor ama sağ kapakta o da yok gibi neredeyse tamamen kapalı derecesinde tozlanma oluyor.

Tozlanır ve hava sirkülasyonu bozulmuş olur.

Senin kasada hava sirkülasyonu diye bir şey olmadığından sorun olmaz.

Kasamın hava sirkülasyonu kötü olduğu için temperli camı açık kullanıyorum, bir zararı olur mu? Çok tozlanırsa saç kurutma makinesiyle temizlerim soğuk kısmıyla.
Kasa modelim Frisby FC-8935G
Açık kullanınca 5-13 derece fark var.
Hocam benim de kasa modeli aynı ve ısınma yapmıyor RDR 2 ve CS GO'yu aynı anda ultrada açıyorum en fazla 58 derece gördü. Boşta normalde 36 derece ama benim bilgisayar balkonda güneşin ortasında olduğu için şu an 42. Bu model sıkıntılı diyorlar ama ben rastlamadım yeni diye mi acaba değiştirmeyi düşünüyorum sizin ne kadar oldu?

Hocam benim de kasa modeli aynı ve ısınma yapmıyor RDR 2 ve CS:GO'yu aynı anda ultrada açıyorum en fazla 58 derece gördü. Boşta normalde 36 derece ama benim bilgisayar balkonda güneşin ortasında olduğu için şu an 42. bu model sıkıntılı diyorlar ama ben rastlamadım yeni diye mi acaba değiştirmeyi düşünüyorum sizin ne kadar oldu?

1 yıl olacak ama değiştireceğim CM Masterbox TD500 V2 beyaz alacağım. Benim ekran kartı boşta 42 derecede mesela assasin Creed'de yan kapak kapalı 80 derece çıkıyor en fazla ortalama 75 derece kapak açıkken 60 65 en yüksek ayarlarda ekran kartım axle RX5500 XT 8 GB.

Hocam benim de kasa modeli aynı ve ısınma yapmıyor RDR 2 ve CS:GO'yu aynı anda ultrada açıyorum en fazla 58 derece gördü. Boşta normalde 36 derece ama benim bilgisayar balkonda güneşin ortasında olduğu için şu an 42. bu model sıkıntılı diyorlar ama ben rastlamadım yeni diye mi acaba değiştirmeyi düşünüyorum sizin ne kadar oldu?

Sen hazır sistemlemi aldın kasayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı