Kavga etmek isteyen birine ne yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinize inanın ben size inanıyorum eğer bir insan birşeyden rahatsızsa o mevzuyu en iyi şekilde halletmek için üstün bir performans gösterir. Eğer hiç kavga etmediyseniz bile o an öyle bir sinir ve azim gelecek ki siz sadece kendinizi izleyin. İnanın bana çünkü ben size inanıyorum. Sinirli ve problemini halletmek isteyen bir insan herşeyi yapar. :)
1 kere kavga ettim daha öncesinde o da karşının agresifliğindendi. Maalesef şu anlık velime veya öğretmenlere danışmayı düşünmüyorum. Biraz sakin kafayla düşünmem lazım. Desteğiniz için teşekkürler hocam.

1 kere kavga ettim daha öncesinde o da karşının agresifliğindendi maalesef şu anlık velime veya öğretmenlere danışmayı düşünmüyorum. Biraz sakin kafayla düşünmem lazım. Desteğiniz için teşekkürler hocam.
Mantıklı olmak güzeldir elbette ama karşı tarafa hakettiğini vermek ise benim için esastır. Elbette siz bilirsiniz değerli hocam. İyi akşamlar. Konunun takipçisiyim. Bana istediğiniz zaman buradan ulaşabilirsiniz.

1 Kere kavga ettim daha öncesinde o da karşının agresifliğindendi. Maalesef şu anlık velime veya öğretmenlere danışmayı düşünmüyorum. Biraz sakin kafayla düşünmem lazım. Desteğiniz için teşekkürler hocam.

Kardeşim boş verin gitsin ötsün ötsün sussun. Mecbur kalırsan yapacak bir şey yok tabii ki kendini savun. Ama öyle insanları görmezden gelmen vereceğin hasardan daha çok etki yaratır.

Kavga etmek başkasına danışacak bir olay değil ama tavsiye ile sakin kalmak en iyisidir. Çocuk çoluk cebinde bıçak taşıyor, zaten pandemi ve ekonomik çöküntü ile birçok kişi çatacak yer arıyor ki bela ile yaşayan mutlaka belasını bulacaktır.

Bu tür yaratıklar entelektüel insanlardan zerre hoşlanmazlar. Ne kadar düzgün yaklaşırsan yaklaş, her seferinde söylediğin lafları eğip bükecektir. Bu tür yaratıklardan kurtulmak için bildiğim iki çözüm yöntemi var: Mümkünse uzak dur. Mümkün değilse sağlam bir dayak at. Yanına adam toplayacak olursa sen de yanına adam al (mümkünse).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı