Kaybolan Kedi Nasıl Bulunur?

SheckWes00

Hectopat
Arkadaşlar kedimiz dün akşam saatlerinde evden gitti ve bir daha da gelmedi 1.5 gündür falan ortalıklarda yok. Kendisi tamamen bir ev kedisi değil fakat mama yemeye, uyumaya her zaman gelirdi. Günde 3 kez mama yemeye geliyordu normalde. Geçen sene de 2 gün gelmediği olmuştu ama bu sefer geri gelir mi bilmiyorum. Ölmesinden veya alınıp işkence yapılmasından korkuyorum. Ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazmak istedim, sizce bulabilme şansım ya da geri gelebilme şansı var mı?

Hayvansever sayfalara ilan verin ve fotoğrafını bastırıp ağaçlara falan yapıştırın. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Eğer düzenli olarak evden dışarıya gidip geliyorsa ve başına bir şey gelmediyse döner. Çiftleşme yaşadıysa belki hemen dönmez. Çünkü kuzey yarım kürede ocak-Mart arası kediler ürüme dönemine girer. Bu dediklerim kısır değilse geçerli. Siz yine de sosyal medyada falan ilan verin.

Öncelikle geçmiş olsun. Bazı yayıncılara ya da influencerlara vs. DM atın olayı anlatıp kedinin fotoğrafını atın. Sokağa kayıp ilanı asabilirsiniz kedinin fotoğrafı ile. Umarim en yakın zamanda bulunur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı