Kediye tekme atan herif

Bu zihniyetteki insanları toplayacaksın atacaksın hapishaneye, ama öyle yemek verip yatırmayacaksın. Bindireceksin bir bisiklete sabah akşam bisiklet çevirecekler elektrik üretecekler. Ya da nebiliyim farelere deney yapana kadar aha bunlara yapacaklar.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Kanim dondu resmen ya. Bu ne serefsizliktir anlayamadim.

Birkaç yıldır Türkiye'de hayvanlara tecavüz, istismar olayları arttı. Devletin bunun için ağır yasalar çıkarması gerekiyor Bu tarz hayvanlara yapılan eziyetlerin cezası para cezası oluyor maalesef.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı