Kemal Kılıçdaroğlu: İktidara geldiğimizde Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala çıkartılacak

@Ecmel nüfus olarak batı daha önde. CHP'ye sıcak bakmaya niyetli kişiler varsa da bu açıklamalar yüzünden bakmıyor.
Evet, bu tür kendi ayaklarına sıkmalarından dolayı çok oy kaybediyorlar. Oy atacak adamları bile ikilemde bırakıyorlar. O yüzden bu tür saçma davranışları bırakmaları lazım, eğer iktidar olmak istiyorlarsa.
 
@Ecmel nüfus olarak batı daha önde. CHP'ye sıcak bakmaya niyetli kişiler varsa da bu açıklamalar yüzünden bakmıyor.

Halk arasında cehape görüşü denilen bir şey var sırf bu yüzden de CHP'ye oy vermeyen bir sürü kişi var. Cehape zihniyeti denilen damgadan kurtulmak CHP'nin elindeyken Kılıçdaroğlu hala daha saçma adımlar atıyor. İstifa etmesi gerekirken koltuk sevdası yüzünden hala CHP'nin başında ve muhalefet aşırı başarısız. Daha genç siyasiler lazım artık dedem yaşında koltuk sevdalısı adamlar değil.
RTE neyse kk de odur benim için. İkisinin de koltuk sevdası var. Bu sevdaları yüzünden ülke kötü durumda. Bu açıklamasını da kınıyorum. Sen kimsin kk hukuk boşuna mı var canım benim?

Kılıçdaroğlu iktidara gelememiş Erdoğan'dır
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CHP Genel Başkanlığı görevini sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu önceki açıklamalarında da söylediği gibi aynı açıklamayı yineledi. Kılıçdaroğlu iktidara gelmeleri durumunda uzun süredir hapiste olan Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yı serbest bırakacaklarını söyledi. Önceki açıklamalarında da birçok kez bunu söylemişti, tekrardan söyledi. Selahattin Demirtaş 6-7 Ekim olaylarının baş mimarıdır, onu da hatırlatmak istedim.

Bu adam harbiden AKP için çalışıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı