Kemal Kılıçdaroğlu: İktidara geldiğimizde Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala çıkartılacak

Erdoğan tekrar Cumhurbaşkanı adayı olamıyor diye biliyorum. Yoksa erken seçim için mi geçerli?
Olur bir şekilde.

Kılışdar dedem buna inanmıyor. Hayalinde ilk turdan alıyor seçimi. En kötü ikinci turda kürt seçmeni de bağlarım bu iş bende diyor. Yoksa bu kadar ısrar etmesinin mantığını bulamıyorum. Kürt bir tanıdığım AKP aşiretleri paraya bağlarsa oyları AKP alır diyor. Kemal dedem de paraya karşılık demirtaş kartını oynuyor.
Kendisi muhalefette çakılıp kalmayı çok sevdiğinden hiç şaşırmıyorum.
 
@Bahadegildir Zafer Partisi barajı geçebilmek istiyorsa, ilk önce Bahçeli ve MHP aşklarından vazgeçmeleri gerekiyor. Kendisi ve kadrosu, Bahçeliye, MHP'ye tek bir laf söyleyip eleştiremiyorlar bile. Muhalefeti kötü gösterip, İktidara seçim kazandırma peşindeler. Zamanında Ümit Özdağ için sosyalde bir sürü kişiyle tartıştım sırf onu desteklemek için. Ama gözümden çok düştü. Ümit Özdağ, malum yönetimi gerçekten göndermek istiyorsa, muhalefeti desteklemek zorundadır.
Bahçeli ve mhp aşkı yok zafer partisinin. Velevki var, hdp aşkı olmasından iyidir.
Hdp ile seçim kazanacağımıza mhp ile seçim kaybetmeyi yeğlerim.Ben de ümit özdağ’ın sürekli muhalefeti eleştirmesinden dolayı özdağ’a baya mesafeliydim. Ama son 1 yıldır artan chp-hdp ilişkisi, chp’nin yurtdışı ortakları ve sığınmacı konusundaki yanardöner tavırlarından dolayı zafer partisine ısındım hatta üye oldum.
Ayrıca kimse muhalefeti kötü göstermeye çalışmıyor. Muhalefetin kendisi kötü. Adam daha yeni apo güzelleyen, ergenekon yalancısı Elçi’yi başdanışmanı yaptı. Mecliste teröristlerle fotoğrafları çıkan semra güzel‘in oylamasında hayır kullandılar. Tsk’ya teröristlerin kanalında iftira aran şebnem’i savunuyorlar. Tüm khk’lıları göreve iade edeceklerini söylüyorlar.
Denizde boğuluyoruz diye birisinin bizi kurtarıp tecavüz ederek öldürmesini istemiyorum. Bizim yolumuz Atatürk’ün yolu. İhanet içerisindeki hükümeti de, mandayı da kabul etmiyoruz. Kaybedersek şerefimizle kaybederiz. 3-4 yıl sonra chp’ye oy verdim diye pişman olmayacağım ben.
 
@Bahadegildir ümit özdağ, iyi Parti'den devam edip, iyi parti genel başkanı olmak için çaba harcasaydı daha iyi olurdu. MHP, zafer partisine iktidarı destekleyin derse, hemen desteklerler. Adım gibi eminim.

Adam Hdp'nin kankası CHP'den rahatsız.
Adam islamcı-kürtçü deva, gelecek ve saadet partilerinden rahatsız.
Bu partilerle aynı yolda yürüyen iyi partiyle niye yoluna devam etsin?
MHP'den de AKP rahatsızlığı yüzünden ayrılıp iyi Parti'yi kurdular. İyi Parti'den de bu partilerden rahatsız olduğu için ayrıldı.
Ayrıca Türkiye'de yok öyle bir şey. Genel başkanı devirip kendin başkan falan olamıyorsun. RTE Erbakan'ı deviremedi, Akşener-Özdağ Bahçeli’yi deviremedi. İnce Kılıçdaroğlu’nu deviremedi. Türkiye'de parti içi demokrasi diye bir şey yok. Her parti lideri kendi adamlarını dolduruyor partiye. Bugün imamoğlu CHP genel başkan adayı olsun seçilemez. Bırak Imamoğlu'nu, Atatürk bile CHP kurultayında seçilemez.
Yıllardır iktidar-muhalefet karagöz hacivat oynuyor siz de alkışlıyorsunuz. Size 3. yol olmadığını, ya İslam'cı AKP'yi ya da kürtçü CHP'yi seçmek zorunda olduğunuza inandırdılar. Biz buna inanmıyoruz. AKP'yi de CHP'yi de seçmiyoruz. Özdağ bundan 7-8 ay önce Kılıçdaroğlu'nu AKP'li olmakla eleştirirken herkes “asıl sen iktidarın ada mısın, Kılıçdaroğlu adamdır” falan diyordu. Şimdi en azılı CHP'liler bile Özdağ'a Kılıçdaroğlu konusunda hak veriyor. Yarın bir gün komple CHP konusunda, 6'lı masa konusunda da hak vereceksiniz. Haklı olanın acelesi yok.
 
Muhalefeti desteklemek zorundadır.

Kimse 6'lı Masa'yı desteklemek zorunda falan değil, daha düne kadar hatırlıyorum bir partiyi savunuyordun, şimdi de tamamen tersine dönüp başka partileri savunmaya başlamışsın. Senin lafınla kimse muhalefeti falan desteklemez, boş yere nefesini tüketme. Daha sen kendin neyi desteklediğini bilmiyorsun ki bir de diğer insanların kararına karışıyorsun :D Kimse Atatürk'ün yaptırdığı harekâta "katliam" diyen milletvekillerinin bulunduğu, sözde Ermeni soykırımını kabul eden Canan Kaftancıoğlu'nun bulunduğu, "İktidara gelince Demirtaş ile Kavala'yı çıkaracağız." diyen CHP'yi desteklemek zorunda falan değil.
 
@Arkham Kn1ght Evet Zafer Partisini destekliyordum. Ama iktidar yanlısı davranışları olduğundan dolayı bu desteğim sona erdi. Ben beni yöneten kim olacak ona bakarım. Malum yönetimin partisinde de çok sıkıntılı elemanlar var. Bu kişinin partisinde şöyle böyle kişiler var diye, o kişiye oy vermeyeceğim demek doğru değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı