Kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım?

Uzunluğun ne gibi bir avantajı var ki? Kısalar daha dengeli duruyor. Zaten 5cm pek bir fark değil. Bu konudan bir verim alınamaz. Kavganın ortasında “saphary göbeğe vur demişti la” diye aklınıza bir şey gelmez.

Osmanlı cephede kazanıp masada kaybetmiştir. Diplomasi yap 😀 Kısaca beynini kullan ve gerekli yerlere şikayet yap.
 
@Enes3078'in söylediği gibi okuldaki bir görevliye durumu anlatın. Sizi takmazlarsa ve kavga etmek zorunda kalırsanız, alt kısımlara tekme atmak son çare gibi.

En son çocuk yaşıyor dedi ama umarım yaşıyordur.

Yaşıyor.
 
Hocam, uzun ve kısmen güçlü sayılırım, çocuk yanlışlıkla üzerinize düşerse meze olabilirsiniz.
Bu kadar emin konuşabiliyor çünkü bizzat deneyimledi. Küçük kardeşinin üstüne basmış bu manyak, en son çocuk yaşıyor dedi ama umarım yaşıyordur.
 
Hocam burası sosyal bir platform. Şimdi doğruları söyleyeyim. Yaşım 19 Ortaokul sıralarında çok dayak yerdim mahallede döverlerdi. Futbol maçlarına alınmazdım. Lisede kendime bir söz verip cesur bir delikanlı oldum. Herkesi yaratan Allah dedim. Ne fazlası var benden diyerek kendimi bu zihniyete bürüdüm. Lise zamanlarından kalma uzaklaştırma kınama cezalarım var kavgadan dilersen paylaşayım. :D Hala duruyorlar. İşin kısası şu kendime güvendikten sonra koca Lisenin reisi kesilmiştim. Dövemediğim kimse yoktu koca okulda.
 
İtibarın adına güçlü olmaya bak sen. Kavga et demiyorum; ama işler o raddeye gelince de karşındaki güruh seni küçümsemesin. Böylelerinin içi boş oluyor genelde. Zekice bir hareket yaptığında ön göremiyorlar. Bir nevi primata benzetebilirsin böyle tipleri.

Müdüre danış, ondan sonra tutuşmaya başlar bu yarma.
 
Müdüre söylediği için zindan ederler okulu çocuğa :D Böylelerine karşı koymazsan tepene daha çok biner.

Ben hayatımda 1 defa kavga ettim o da karşı tarafın ertesi gün okula gelemeyecek hale gelmesi ile bitmişti. Koskoca hayatımda ne kişiliksiz insanlarla tanıştım ama sadece 1 defa kavga ettim. Şimdiye kadar bunca insanın arasında tek kavga bence benim müdüre gitme yönteminin işe yaradığını belirtiyor. :)
 
Usta karaciğerine orta sertlikte bir yumruk vur yere yığılır nida bir şey yapamaz ama ha çok sert vurma ciğerine soluk borusu tikanabilir.
 
Buyrun size çalışma videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İşin şakasını geçersek kendinize güvenmeniz yeterli olur.
 

Geri
Yukarı