Kendimi 3, 4 ay öncesinden daha kötü hissediyorum

Technokil

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendimi genel olarak 3, 4 ay öncesinden daha kötü hissediyorum. Yine gülebiliyorum falan ama artık çok daha az gülüyorum ve eskisine göre daha az mutluyum ve eskiden çok daha az stres olacağım şeylere şimdi daha çok stres oluyorum, zaten en ufak streslendiğim zaman bile kalbim çarpıyor gibi hissediyorum.

Arkadaşlar kendimi genel olarak 3, 4 ay öncesinden daha kötü hissediyorum. Yine gülebiliyorum falan ama artık çok daha az gülüyorum ve eskisine göre daha az mutluyum ve eskiden çok daha az stres olacağım şeylere şimdi daha çok stres oluyorum, zaten en ufak streslendiğim zaman bile kalbim çarpıyor gibi hissediyorum.

Bende zaman zaman öyle hissediyorum gündem ile alakalı olabilir, ergenlik dönemindeyseniz hormonlarınızdan dolayı da olabilir, sorumluluklarınızdan dolayı da olabilir (faturalar, yatırımlar vs.)
Belki de ruh haliniz kişiliğiniz falan değişiyordur. Bir sürü sebep var

Zaman zaman hepimiz kötü hissedebiliyoruz özellikle bu yaşlarda duygu durumlarının sürekli değişmesi doğaldır. Biraz daha meditatif aktivitelerde bulunmanı öneririm biraz yürüyüş yap otur sadece etrafı izle, arkadaşlarınla dışarı çık bir süre sonra geçer diye düşünüyorum.

Hayatı özellikle bu dönemlerde anlamlandırmaya başlıyoruz kendinize biraz zaman verin ve bunun doğal olduğunu unutmayın :)

Son düzenleme:
Bu yaşlarda olabilecek şeyler.Ülke gündemi de var işin içinde tabi.Ben de bazenleri kendimi bir süre kötü hissediyorum ama sonra geçiyor.Eğlenecek bir şeyler bul,zaman geçir bir süre sonra kendi hâline gelirsin bunları her insan yaşıyor.

Bende zaman zaman öyle hissediyorum gündem ile alakalı olabilir, ergenlik dönemindeyseniz hormonlarınızdan dolayı da olabilir, sorumluluklarınızdan dolayı da olabilir (faturalar, yatırımlar vs.)
Belki de ruh haliniz kişiliğiniz falan değişiyordur. Bir sürü sebep var
Sağolun hocam, içime su serptiniz. Hocam o son dediğim en ufak şeylere bile alışılmışın dışında stres olup en ufak streste kalbim hızlanıyor gibi hissediyorum. Bundan dolayı doktora bile gittim ama birşey cıkmadı. Onun dışındakiler çokta önemli değil.

Zaman zaman hepimiz kötü hissedebiliyoruz özellikle bu yaşlarda duygu durumlarının sürekli değişmesi doğaldır. Biraz daha meditatif aktivitelerde bulunmanı öneririm biraz yürüyüş yap otur sadece etrafı izle, arkadaşlarınla dışarı çık bir süre sonra geçer diye düşünüyorum.

Hayatı özellikle bu dönemlerde anlamlandırmaya başlıyoruz kendinize biraz zaman verin ve bunun doğal olduğunu unutmayın :)
Sağolun hocam dediğiniz gibi yapmaya çalışıcam. Son dediğim şey hariç diğerlerini fazla takmıyorum zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı