Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise Kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?
Hocam o baş örtüsünün takıomadığı zamanlar erbakan zamanındada vardı akp zamanındada vardı kk hiç kazanmadı ki bu dediklerini yapsın ve askerleri geri çekmek gibi bir durum söz konusu değil kendiside dile getirdi bunu. Selahattin olayı ise sevenlerinin oyunu almak için çıkmasını istiyor iseniz bana oy verin dedi ama konuşmalarını dinlerseniz meclis onaylar ile soruşturmayı tekrar açacak sadece çıkartmak gibi bir yetkisi veya isteği yok zaten mahkemede %99 çıkarmayacak oy almak için bir taktik sadece. Değişim şart şu anki halimizi sevenler var rte kazanır ise bu ülke hakkında bütün umudumu kesecek ve şu ana kadar çaldıkların 10 katını çalmaları için onları destekleyeceğim çünkü bu millet hak ediyor demektir bu.

Haklılarsa umarım o sözü söyleyen kişilerde yaşar ve anlarlar depremin nasıl bir şey olduğunu böyle cahilce ukalaca konuşulmayacak bir şey olduğunu.
Ya sen ne anlatıyorsun hocam ? Adamların bütün ailesi, evi, barkı, hayatı, sahip olduğu her şeyi yok oldu. Kimin yüzünden ? Deprem mi ? Hayır binalar yüzünden kontrol edilmeyen, denetlenmeyen binalar yüzünden.
Ama hala hiç bir şey olamamış gibi bu adama oy veriyorlar.
Ne yardım ne destek hiç bir şey yapmamasına rağmen veriyorlar. Noldu ? o kadar şikayetçilerdi neden bu kadar fazla oy çıktı oralardan.

Ya sen ne anlatıyorsun hocam? Adamların bütün ailesi, evi, barkı, hayatı, sahip olduğu her şeyi yok oldu. Kimin yüzünden? Deprem mi? Hayır binalar yüzünden kontrol edilmeyen, denetlenmeyen binalar yüzünden.
Ama hala hiçbir şey olamamış gibi bu adama oy veriyorlar.
Ne yardım ne destek hiçbir şey yapmamasına rağmen veriyorlar. Noldu? O kadar şikayetçilerdi neden bu kadar fazla oy çıktı oralardan.

Bende sizin neyin kafasını yaşadığınızı bir türlü çözemedim. Aslında bu sözler birer kendini avutma ve kendine yedireme me diye yorumladım. Neyse ki hiçbir partini fanatiği değilim halinize acıyorum sadece hala cahilcene konuşamalar dediğim gibi bu ülkeye kim gelirse gelsin böyle yok depremki herkes enkaz altında kalmayı hak ediyor diye algı yapanların olduğu daha büyeyememiş bilinçsiz varlıklardan farkı yok ve bunları nasıl idrak edememesi oradaki herkesin aynı kişiye vermediğini anlamayacak kadar bilinçsiz olduklarının da kanıtı derim.

Sırf şu adamın profil fotoğrafındaki duygu ve anlam yüzünden bile veririm. Fazla nedene gerek yok. @Uranhay
1684144724314.png

Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?

Çıkartamazsın çünkü haksız değiller adamın söylediği selahattin demirtaşı serbest bırakacağız açıklamasını neden haksız çıkartmak istiyorsun ki. Adam belli ki teröre karşı değil açık açıkta belirtiyor ben ülkücü biri olarak oy vermem mesela şehitlerim için.

Onları olduren deprem değil tedbirsizlikti hala buna rağmen oy veriyorlarsa ailelerini kaybetmekten memnunlar demektir.

Yani tüm tedbirsizlik devlete mi aitti? Anlayamadım yani her şeyi birinin üstüne yıkmak ne kadar mantıklı bir yaklaşım açısı. Madem insanlar biliyordu diyorsun peki şu an İstanbul'da da aynı şey olabilme ihtimali var diyelim şu an değişen bir şey var mı İstanbul'da herhangi bir şey?

Zaten Recep kendisi de dedin Hristiyan arkadaşlar için yapacağını onlar için bütçe ayıracağını? Bunda ne var? Zaten ülke de 70k cami var onları doldur hele.
Hocam yetmiyor inanın.

Yani tüm tedbirsizlik devlete mi aitti? Anlayamadım yani her şeyi birinin üstüne yıkmak ne kadar mantıklı bir yaklaşım açısı. Madem insanlar biliyordu diyorsun peki şu an İstanbul'da da aynı şey olabilme ihtimali var diyelim şu an değişen bir şey var mı İstanbul'da herhangi bir şey?

Hatta Ekrem bey sayın belediyer başkanı seçim vaatlerinde 5 senede hallederiz dediği yapılara şu an 100 sene biçiyor.

Hocam o baş örtüsünün takıomadığı zamanlar erbakan zamanındada vardı AKP zamanındada vardı kk hiç kazanmadı ki bu dediklerini yapsın ve askerleri geri çekmek gibi bir durum söz konusu değil kendiside dile getirdi bunu. Selahattin olayı ise sevenlerinin oyunu almak için çıkmasını istiyor iseniz bana oy verin dedi ama konuşmalarını dinlerseniz meclis onaylar ile soruşturmayı tekrar açacak sadece çıkartmak gibi bir yetkisi veya isteği yok zaten mahkemede %99 çıkarmayacak oy almak için bir taktik sadece. Değişim şart şu anki halimizi sevenler var RTE kazanır ise bu ülke hakkında bütün umudumu kesecek ve şu ana kadar çaldıkların 10 katını çalmaları için onları destekleyeceğim çünkü bu millet hak ediyor demektir bu.

1Erdoğan en kısa sürede düzeltti Cumhurbaşkanı olduğu gibi direkt her şeyi aynı anda halledemez en kısa zamanda düzeltti.
2.evet kandilden destek alıyor yoksa zaten kazanamaz kandil ona destek veriyor o da demirtaşı çıkartarak daha fazla terör eylemine ve şehit verilmesine yol açacak taktik falan değil at gözlüklü olmayın.

İkiniz de birbirinizden betersiniz. Biriniz kılıçdaroğluna Müslüman değil diyor.

Diğeriniz bizi İngiliz'lere köpeklik etmekten kurtaran ulu bir öndere din düşmanı diyor. Cahilliğinizde boğulun alçak herifler sizi.

Atatürk'ün müslümanlığa karşı söylemleri Muhammed'in uydurmaları tarzı söylemleri böyle anlaşılır.

Ülkenin yarısını AKP'ye oy verdiği için cahil ilan etmek diğer yarısını CHP'ye oy verdiği için HDP ittifakından dolayı vatan haini ilan etmekle aynı şey. Çıkın şu aşağılık kompleks kafasından. Daha çok seçim kaybederiz böyle.

Kendisini soyan bir insana ancak cahiller oy verir hocam. Ayrıca HDP ile ittifak yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı