Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Ben tarafsız bir insanım sizin gibi medya ağızlı değilim ve istediğimi savunma hakkım var bunu sana veya senin gibi vasıfsız cahillere kanıtlamak gibi bir derdim olduğunu sanmıyorum.
Bu ülkede tarafsız mı olacaktın? Boş oyların bile iktidara gittiği ülkede tarafsızım diyorsun. Millete cahil falan deme git yoluna.

Kendisini soyan bir insana ancak cahiller oy verir hocam. Ayrıca HDP ile ittifak yok.
Böyle derseniz sadece onlar değil biz de soyulmaya devam ederiz.

HDP ile yapılan kapalı şekilde yapılan bir ittifak vardır ve inkar edemezsiniz. Eğer öyle olmasaydı YSP kesinlikle bir cumhurbaşkanı adayı çıkartırdı ve 2. tura kalınan senaryoda desteklerdi ama direkt olarak aday çıkartmaması gizli bir ittifak yapıldığının açık ve net göstergesidir. Kanıtı şu şekildedir:

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın ‘bayram sonrası kararımızı açıklayacağız’ sözleri ardından bir diğer HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar alınan kararı duyurdu. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Gazeteci İsmail Saymaz'a seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Sancar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Biz bu seçimi Türkiye tarihinin en kritik seçimi görüyoruz. İki stratejik hedefimiz var. Birinci hedef, tek adam rejimine son vermek. İkinci hedef, demokratik dönüşüm konusunda en etkili güç haline gelmek. Tek adam rejimine son vermenin yolu cumhurbaşkanlığı seçiminden geçiyor. Bir tarafta rejimi kalıcı hale getirmek isteyen Cumhur İttifakı'nın adayı var; Erdoğan. Diğer yanda, rejimi değiştirme sözü veren Kılıçdaroğlu var. Tek adam rejimini sonlandırma noktasında Kılıçdaroğlu ile hedeflerimiz örtüşüyor. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı verdik.”

Bu ülkede tarafsız mı olacaktın? Boş oyların bile iktidara gittiği ülkede tarafsızım diyorsun. Millete cahil falan deme git yoluna.

Konulara tarafsız yaklaştığım seçim günü birini daha haklı bulup vermediğim anlamına gelmiyor buradaki asıl amacım madem haklısın kanıtla ama sizde bu yok işte o yüzden konuşmaya gerek yok cidden 7 8 senedir medyadayım ve hiç medyacı olmadım bu zamana kadar mutluyum tavsiye ederim ama anlayana...

Son düzenleme:
Lâik bir ülkedeyiz istediği dine mensup olabilir isterse ateist olabilir. Bende din konusunda bunu açıklamaya çalıştım aileme dinle yönetmeli falan dediler. Anlamıyorlarsa anlatamazsın.

Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?

İmam mı seçiyoruz Cumhurbaşkanı mı? (bu İslam olayı)
Selahattin demirtaş zaten içerde kalmamalı. Adam yatacağını yattı kasıtlı içerde tutuluyor (hapisden çıkarma)
Hiç bir aday ülke de bu kadar islamcı varken istese de başörtüyü elleyemez.

Japonya ile Türkiye'yi kıyas etmenden anladım zaten bir şey bilmediğin abicim 20 senelik binalar var ben bizzat şahit oldum evi yıkılmasın diye devlete dava açanlar var ve şu an yeni ev veriliyor diye millet evini hasarlı göstermeye çalışan bile vardı lütfen biraz tek bir bakış açısı yapmayın genel olun doğrusal eşit bakın her şeye.

Bir de bir şey soracağım evleri raysız sistem yapın diyen devlet miydi? Sence devlet böyle bir yasa vb çıkarsa hangi mütahit ya da firma buna katılır. Evleri devlet mi inşa ettiriyor. Tamam temeli kötü yerler var para yedirilen yerler var ama sence Cumhurbaşkanı hangisiyle ilgilensin merak ediyorum.
İmar affını devlet yaptı utangaç AKP'li olduğun çok belli tarafsız bakmayan sensin bunu devlet kontrol etmiyorsa kim edecek ben mi edecem bunun dışında deprem teknolojisi binanın sadece yuzde 6 si falan zorunluluk olursa paşa gibi yapar. Su an millete ev verilirken faizli kredi veriliyor. Bu kadar aldıkları ÖTV nereye gitti?

Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise Kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?
Haksız cikaramazsin maalesef. Adam sırf hdp oyu alayım diye turk oyunu kaybetti. Kötü siyasetçi maalesef.

Sence 10 tur kaybeden mi yoksa 25 yıldır olan birisi mi?
Daha Kılıçdaroğlu Müslüman bile değil.
Profilinde Atatürk olması da bir ironik. Troll.

Cami yerine kilise yaptırabilir?
Dağın başına cami yaptırmasından, sadece açılışına uğrayıp sonra kimsenin gitmediği camiler yaptırmasından daha iyidir. Ha sen diyorsan ki ben insani yönden zayıfım, Ar*p kafalıyım, o hâlde o taraflara doğru kaykılarak gidebilirsin. Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülkedir.

Böyle derseniz sadece onlar değil biz de soyulmaya devam ederiz.

HDP ile yapılan kapalı şekilde yapılan bir ittifak vardır ve inkar edemezsiniz. Eğer öyle olmasaydı YSP kesinlikle bir cumhurbaşkanı adayı çıkartırdı ve 2. tura kalınan senaryoda desteklerdi ama direkt olarak aday çıkartmaması gizli bir ittifak yapıldığının açık ve net göstergesidir. Kanıtı şu şekildedir:

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın ‘bayram sonrası kararımızı açıklayacağız’ sözleri ardından bir diğer HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar alınan kararı duyurdu. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Gazeteci İsmail Saymaz'a seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Sancar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Biz bu seçimi Türkiye tarihinin en kritik seçimi görüyoruz. İki stratejik hedefimiz var. Birinci hedef, tek adam rejimine son vermek. İkinci hedef, demokratik dönüşüm konusunda en etkili güç haline gelmek. Tek adam rejimine son vermenin yolu cumhurbaşkanlığı seçiminden geçiyor. Bir tarafta rejimi kalıcı hale getirmek isteyen Cumhur İttifakı'nın adayı var; Erdoğan. Diğer yanda, rejimi değiştirme sözü veren Kılıçdaroğlu var. Tek adam rejimini sonlandırma noktasında Kılıçdaroğlu ile hedeflerimiz örtüşüyor. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı verdik.”
Böyle bir şey yokta açık açık Hüda Par ile ittifak yapanlara ne diyorsun? "AÇIK AÇIK".

İnsanlar Erdoğan'ın kötü olduğunu düşündüğünden dolayı Kılıçdaroğlu'na vermek istiyor, ama CHP YSP ile iş birliği içinde YSP ise Kürdistan özerk bölgesini bağımsız yapma peşinde, Türkler de bunu istemiyor yani Kılıçdaroğlu'na oy verilmemesini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı