Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Bu ülkede birçok hristiyan var. Onları ne yapacaksın? Birde Erdoğan varken bile şuan kiliseler çalışmaya devam ediyor. Allah akıl vermiş düşün diye. Sende sana verilen nimeti kullanmayı öğrenmeyi şiddetle tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?

Affedersin ama anneni ve babanı mağarasından çıkarabilir misin ne zaman din ile siyaseti ayıracaklar şu ülkede diyeceğimde rteninn 49 aldığı ülkeden bunu beklemek saçmalık.

Fikirlerinin degismesi icin bu konudaki mesajlari onlara gosterebilirsin. Boylece muhaliflerin otoriter ve elitist dilleri sayesinde mevcut fikirlerinde her zaman oldugu gibi daha fazla radikalleseceklerdir. Sonra hep beraber Erdogan'in hala %49 alabilmesi uzerine kafa yormaya devam ederiz.

Valla okurken içim şişti. Malum partiye tekrar oy verecekler neden benim 800TL'lik klavyeye 1400TL verdiğimi, 3500TL'lik mönitöre neden 7000TL verdiğimi açıklayabilir mi? Değiştirmek gerekiyor anlayın artık.

Çok güzel bir konuyla AKP eskilerine kadar gidip yazmıştım, konum yok oldu.Hiç bir itiraz edemezlerdi bunlar yalan demek dışında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı