Kilo alamamak

fatihh12

Centipat
Daha fazla  
15 yaşında bir insana göre aşırı zayıfım. Her sabah en az 2 yumurta yiyorum. Akşama doğru bazen tost falan yiyorum. Akşam yemeğindeyse en az 2 tabak, yatmadan önceyse bir şeyler atıştırıyorum. Yaktığım kaloriyi alamadığımı düşünmüyorum çünkü tüm gün evde oturmaktan başka bir işim yok. Ben az mı yiyorum da kilo alamıyorum? Diyetisyene gitmem gerekiyor mu?

15 yaşında bir insana göre aşırı zayıfım. Her sabah en az 2 yumurta yiyorum. Akşama doğru bazen tost falan yiyorum. Akşam yemeğindeyse en az 2 tabak, yatmadan önceyse bir şeyler atıştırıyorum. Yaktığım kaloriyi alamadığımı düşünmüyorum çünkü tüm gün evde oturmaktan başka bir işim yok. Ben az mı yiyorum da kilo alamıyorum? Diyetisyene gitmem gerekiyor mu?
Sağlıksız besleniyorsun (tost ve yatmadan önce yemek konusunda) benim gibisin ama Canan Karatay'a buna benzer soru sorulmuştu ve böyle diyordu: Fazla kilo zararlıdır. Böyle insanlar sağlıklı oluyor.
Nedense bizim millette özellikle yaşlılar, kilo alamayanları Afrika'daki aç çocuklardan daha vahim olarak görüyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağlıksız besleniyorsun (tost ve yatmadan önce yemek konusunda) benim gibisin ama Canan Karatay'a buna benzer soru sorulmuştu. Nedense bizim millette özellikle yaşlılar kilo alamayanlar Afrika'daki aç çocuklardan daha vahim olarak görüyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kadın 45 kiloyum diyor Canan Hoca da diyor ki sağlıklısın. Kadın kafayı bozmuş zayıflıkla :D

Benim dediğim acınma diyetisyene git kilo almak için şeyler var benim yaptığım kilo verdirir sağlıklı kilo alayım dersen tam buğday ekmeğini göm 1 tane et olsun salatada kuruyemiş ye sık sık smoothieler yap.

Acınma derken. Acınmıyorum ben, dışarıdan öyle mi gözüküyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı