Kilo almak için nasıl hızlı ve fazla yenir?

Crucible

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
414
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 50'den 65'e çıktım 65 de durdu gibi kilo almam daha fazla ve hızlı yemek yemek istiyorum bir taktik var mıdır?
 
Ben de çok zayıftım. Her akşam A101'den soslu fıstık alıp yedim. Şimdi 74 kiloyum. Hafif göbek var. Sana tavsiyem kilon normale gelince bırak. Yoksa vermesi zor oluyor..
 
Hocam zevk alabileceğiniz soslar ekleyin yemeklere. Ben her tavuğa burger sosu sıkıyorum doğal olarak kilo alıyorum, verme kabiliyetim var ama kilolu olmaya alıştığımdan 110 altına düşünce metabolizmam garipleşiyor. Tavsiyem doğru kilonuzu bulup yemeğe ekleme yaparak yemeniz kısacası x yemeğe yüksek kalorili yemeği çoğaltmayacak bir şey katmak ki mayonez ve burger sosu en iyi tercih.
 
Ben de çok zayıftım. Her akşam A101'den soslu fıstık alıp yedim. Şimdi 74 kiloyum. Hafif göbek var. Sana tavsiyem kilon normale gelince bırak. Yoksa vermesi zor oluyor.

65 kilo 1.65'im 70 de bırakacağım yağıda eritirsem süper durabilir bence.

Hocam zevk alabileceğiniz soslar ekleyin yemeklere. Ben her tavuğa burger sosu sıkıyorum doğal olarak kilo alıyorum, verme kabiliyetim var ama kilolu olmaya alıştığımdan 110 altına düşünce metabolizmam garipleşiyor. Tavsiyem doğru kilonuzu bulup yemeğe ekleme yaparak yemeniz kısacası X yemeğe yüksek kalorili yemeği çoğaltmayacak bir şey katmak ki mayonez ve burger sosu en iyi tercih.

70 kiloda durmayı düşünüyorum ama kilomu nasıl koricam hiç bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı