Kilo almak istiyorum

Eğer günde 2-3 öğün yemek yiyorsan öğünlerini arttır. Her yediğinin sağlıklı olması gibi bir durumda mümkün değil. Kendini fazla kasma bu konuda. Araştırırsan shake tarifleri bulabilirsin. Bizzat deneyimlemiş biri olarak günlük kalori ihtiyacının büyük bir kısmını karşılar, kilo almanı kolaylaştırır. Tabii kendin sonuç alamazsan bir uzmana danışman şart olur.

Eğer günde 2-3 öğün yemek yiyorsan öğünlerini arttır. Her yediğinin sağlıklı olması gibi bir durumda mümkün değil. Kendini fazla kasma bu konuda. Araştırırsan shake tarifleri bulabilirsin. Bizzat deneyimlemiş biri olarak günlük kalori ihtiyacının büyük bir kısmını karşılar, kilo almanı kolaylaştırır. Tabii kendin sonuç alamazsan bir uzmana danışman şart olur.
Zaten 13:00 de kahvaltı yapıyorum. Daha da akşama kadar acıkmıyorum. Annem de 2 ay önce vefat etti. Ev yemeği yiyemiyoruz ne yapacağım bilmiyorum.

Shake karışımları iyiymiş.Teşekkür ederim tavsiyen için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı