Kilo verirken günde 5-6 çay kaşığı şeker tüketilebilir mi?

ATA 1881

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2019
Mesajlar
1.181
Çözümler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, boy 183 , kilom 150. Aşırı kiloluyum ve Youtube’dan gördüğüm bir diyeti yapmaya karar verdim. En fazla 1 ay boyunca 0 karbonhidrat tüketiliyor, protein ağırlıklı beslenme var diyette. Bende sabırsız bir yapıya sahibim. 20-25 kilo ağırlık çalışması yapmadan vermek istiyorum 120‘lere gelince vücut geliştirmeye başlamak istiyorum. Asıl sorum şu erkekler için günde 30 gr kadar şeker alınabilir diye okudum internette bu doğrumu ve diyetteyken de bu şekeri alabilir miyim? Kahve , çay şekersiz içemiyorum çok tadsız geliyor.
 
Ben bu konuda uzman değilim, tavsiye olarak söylüyorum bunu, çayı ve kahveyi şekersiz içmeye alıştıktan sonra şekerli bir daha içemiyorsun. Ve böyle bir yola girmişken sağlığın açısından da fazla şeker tüketmemek daha iyi bir seçenek gibi duruyor bence.
 
Şeker daha da yağlandırır dostum. Sana tavsiye vereyim normal attığın çay kaşığından biraz daha küçük varsa şeker at. Bir anda bırakamazsın yavaş yavaş bırakacaksın. Mesela orta boyutta tatlı kaşığı ile 5 atıyorsan küçük çay kaşığı ile 4 tane at.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı