Hockenheim
Hectopat
Proteinocean sitesine bakarken zayıflama adı altındaki takviyelere denk geldim bu ürünler işe yarıyor mu? Kullanan var mı? Hangisi tercih edilmeli?
Proteinocean sitesine bakarken zayıflama adı altındaki takviyelere denk geldim bu ürünler işe yarıyor mu? Kullanan var mı? Hangisi tercih edilmeli?
Bu ürünler ne vadediyorda piyasadalar anlamadım. Kalori hesabı yapıyorum sadece ek bir takviye olabilir mi düşüncesini getirdi bu ürünler. Teşekkürler.Hiçbir ürün sana kilo verdirmez, yağ yaktırmaz. Bunları yapacak tek şey kalori açığı. İlla bir supplement alacağım diyorsan eksik vitaminlerini al. Kreatin de isteğe göre kullanılabilir.
Bu ürünler ne vadediyorda piyasadalar anlamadım. Kalori hesabı yapıyorum sadece ek bir takviye olabilir mi düşüncesini getirdi bu ürünler. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.