Kilolu olmak beni çok üzüyor

Dostlarım selamlar. Bu benim ilk konum. Dostlarım boyum 175 kilom 90 yaş 16, bu kiloyu nasıl verebilirim? Gerçekten çok üzülüyorum.
Egzersiz ve diyet yap. 15 kilo versen bence yeterli, 2-3 ayını alır. Günlük 20 dakika yüksek tempolu kardiyo, bol sebzeli, proteinli ve günlük 1000-1200 kalorilik bir diyetle 2-3 ayda turp gibi olursun.
 
Dostlarım selamlar. Bu benim ilk konum. Dostlarım boyum 175 kilom 90 yaş 16, bu kiloyu nasıl verebilirim? Gerçekten çok üzülüyorum.
Dostum ben 169/90 dan 73e düştüm. Ağırlık antrenmanı, cardio ve düzenli beslenme. Eğer diyetisyene gitmeyeceksen kalori hesabı yapabilirsin. Mesela sabah 5 kaşık yulaf ve 1 kase süt ortalama 500-600 kalori ediyor. Bizler ortalama 2000 civarı kalori almalıyız. Bunun biraz altına düşmemiz lazım. Mesela 1700 kalori. Öğlen ve akşam için de 500 civarı kalori ayırırsak çok uygun oluyor. Kilon biraz ciddi bir miktar olduğu için kastan da biraz verebilirsin. Ama işte bunu da ağırlık antrenmanlarıyla kapatacaksın. Bu arada "karbonhidratı kesin" diye safsatalar var. Sakın bunlara aldırmayın. Karbonhidrat insanın benzin ise arabanın yakıtıdır. Bu arada başlığı açalı 8 ay geçmiş. Benim de 7 ay oluyor kilo vermeye başlayalı. N'aptın şu an boy/kilo ne alemde? :D
Çok hızlı kilo verince vücudunda fazla çatlak olucak ama ? :)
Ağırlık antrenmanı önler.
Evet, çünkü başta depolanan gereksiz ağırlıklar, yağlar ve tuzun tuttuğu sular gidecek ve yaklaşık 2 kiloyu birkaç günde vereceksin. Sonrası bildiğimiz yağlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı