Rehber Kimler Xbox almalı kimler PlayStation almalı?

Aslında bir diğer eksi olarak bu öznel olacak, kontrolcü'nün pilli olması. Keşke PS tarafı gibi içinde akü olsa da şarjlasak. Ben niye şarjlı pil almak zorundayım? Almasam kabloya mahkum oynayacağım. Bu biraz saçma bana göre.
Hocam pil hem artı hem eksi. Ama kullanımı zorlaştırıyor. Aslında hem pilli hem şarjlı iki kol modeli birden piyasaya sürülebilirmiş.

Aslında bir diğer eksi olarak bu öznel olacak, kontrolcü'nün pilli olması. Keşke PS tarafı gibi içinde akü olsa da şarjlasak. Ben niye şarjlı pil almak zorundayım? Almasam kabloya mahkum oynayacağım. Bu biraz saçma bana göre.

Konuda yazmıştık hocam bence de büyük bir sorun ama 4 sarjlı pil ile PS kolundan bile rahat oluyor.

Ayriyeten mağazası çok uygun geliyor bana PS tarafına göre veya Steam'a göre. Sürekli indirimler oluyor. Bence ortalama bir Türk genci Xbox tarafını tercih etmeli.
Elden ring hariç her oyun indirime girdi gerçekten bir elden ring girmedi girse alıcam.

Hocam ben senede 2 oyun oynayacak vakti buluyorum onda kaliteli olmalı o oyunlar. Bu yüzden PlayStation'dan yana kullanıyorum tercihimi. İndie oyunları ise PC'den ucuza alıp oynama imkanım olduğu için Almanya'dan PS5 alacağım. İndirimlerde de şimdiden PS5 kütüphanesi kuruyorum ve bazı oyunları PC'den daha ucuza aldım. Hem PC hem de Xbox aynı anda olmuyor bence. Çünkü Xbox'ta ne varsa PC'de de var o yüzden PS5 alıp özel oyunları (zaman sınırlı özel oyunlar oldular artık ) oynayacağım.

Hocam ben senede 2 oyun oynayacak vakti buluyorum onda kaliteli olmalı o oyunlar. Bu yüzden PlayStation'dan yana kullanıyorum tercihimi. İndie oyunları ise PC'den ucuza alıp oynama imkanım olduğu için Almanya'dan PS5 alacağım. İndirimlerde de şimdiden PS5 kütüphanesi kuruyorum ve bazı oyunları PC'den daha ucuza aldım. Hem PC hem de Xbox aynı anda olmuyor bence. Çünkü Xbox'ta ne varsa PC'de de var o yüzden PS5 alıp özel oyunları (zaman sınırlı özel oyunlar oldular artık ) oynayacağım.
Mantıklı bir tercih hocam.

Yüksek bütçeli PS5 excleri seven adam için PS5 mantıklıdır bana exc mexc fark etmez bütçem düşük diyen adam Xbox almalıdır Xbox tam bir bütçe dostu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı