Kız arkadaş yapma taktikleri

Dostum gömlekten bahsediyoruz, günümüzde en çok tercih edilen kıyafetlerden birisi :) Al burada da örnekler var: men shirt outfits - Google'da Ara

Çok kolaya kaçıyorsun, kadınlar kolay değildir. Biraz araştırma yap.
Gomlek modellerini hemen deniyecegim tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim. Cogu kız kankama sordum kızlar neden hoslanir hepsi ayni klasik cevapi veriyor. Komik, yakisikli vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şey yok. Vücuttan kastım, koşu bandında 1 saat hızlı yürü, günlük olarak, 1 saat vücudunu çok zorlamadan hareketler yap. 3 ay sonra istemediğin kadar kız arkadaşın olur.

Her gün koşu bandında 1 saat yürürse vücudu çok fazla kortizol salgılayacağı için büyümek yerine küçülür. Arkadaş zaten vücudunu büyütmek istiyor. Vücudunu da zorlamadan büyütemez. Spor da çok derin bir konu. Dediğim gibi internette sayısız, her konuda yardımcı olacak içerik mevcut. 2 satırlık yazı ile olmaz.

Böyle bir şey yok. Vücuttan kastım, koşu bandında 1 saat hızlı yürü, günlük olarak, 1 saat vücudunu çok zorlamadan hareketler yap. 3 ay sonra istemediğin kadar kız arkadaşın olur.
Hocam tavsiyeleriniz dinleyecegim cok teşekkur ederim. Yalniz 3 ay sonra kız arkadasim olmazsa o zaman gorusuruz. Saka bir yana cok tessekkur ederim hocam. Degerli tavsiyeleriniz icin. Iyi geceler.

Her gün koşu bandında 1 saat yürürse vücudu çok fazla kortizol salgılayacağı için büyümek yerine küçülür. Arkadaş zaten vücudunu büyütmek istiyor. Vücudunu da zorlamadan büyütemez. Spor da çok derin bir konu. Dediğim gibi internette sayısız, her konuda yardımcı olacak içerik mevcut. 2 satırlık yazı ile olmaz.
Hocam peki gunde 1.5 saat orta tempoda kosmaktan sıkınti cikar mi?

Hocam tavsiyeleriniz dinleyecegim cok teşekkur ederim. Yalniz 3 ay sonra kız arkadasim olmazsa o zaman gorusuruz. Saka bir yana cok tesekkur ederim hocam. Degerli tavsiyeleriniz icin. Iyi geceler.

Hocam peki gunde 1.5 saat orta tempoda kosmaktan sıkınti cikar mi?
Dostum vücudunu büyütmek istiyorsan ana hedefin ağırlık çalışmak olacak. Ek olarak koşu, yürüyüş de yapacaksın kardiyo amaçlı tabi fakat günde 1.5 saat fazlasıyla gereksiz ve vücut gelişimini olumsuz etkiler.

Dostum vücudunu büyütmek istiyorsan ana hedefin ağırlık çalışmak olacak. Ek olarak koşu, yürüyüş de yapacaksın kardiyo amaçlı tabi fakat günde 1.5 saat fazlasıyla gereksiz ve vücut gelişimini olumsuz etkiler.
Tamam hocam zaten dumble calisiyordum ama simdi daha duzenli olarak calismaya dikkat ederim. Kosu olarakta gunde 45 DK nasil?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı