Kız arkadaşımdan ayrıldım

Arkadaşlar merhaba. Aslında çok klişe bir şey ama durum biraz bende farklı. Kız arkadaşımdan ayrıldım evet üzgünüm evet ama kız için değil yaşananlar için. Gereksiz bir sebepten ayrıldık. Benim için üzücü olan şey hayatımda gerçekten hiç kimse yok ve bu kim olursa olsun birisi girince ve hayatımdan çıkınca Benin için yaralayıcı oluyor. Sormak istediğim şey kızla nasıl barışırım değil. Bu durumdan nasıl çıkabilirim? Nasıl daha sosyal birisi olabilirim? Hayatımdan çıkan insanlara aldırış etmemeyi ve yeni insanlar tanımayı nasıl becerebilirim?

Hayatımın yalnız devam etmesini istemiyorum yeni bir kız arkadaş da aramıyorum ben sadece birileri olsun istiyorum. Nasıl böyle bir insan olabilirim? Kız arkadaşımdan ayrılmış olmam sadece işin bahanesi oldu. Umarım problemimi anlamışsınızdır.

Unutursun takma yeni kız bul sana kız mı yok. Git FM oyna pes kariyer yap ya da FIFA Online oyna sıkıntını atarsın :D
 
Unutursun takma yeni kız bul sana kız mı yok. Git FM oyna pes kariyer yap ya da FIFA Online oyna sıkıntını atarsın :D
Sağol kanka ama zaten artık unuttum yeni insanlar tanımaya başladım. Artık daha sosyal birisi olacağım. Kafamı dağıtacak şeylere de yöneldim artık umursamıyorum. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir modundayım bundan sonra.
 

Geri
Yukarı