Kız arkadaşımdan ayrıldım

O günden beri sanırım 1-2 kez gördüm zaten.

Sosyal medyadan çıkart ve fotoğraflarınızı yok et erişemeyeceğin şekilde kaldır kendini de kandırma bu konularda tamamen çıkarmazsan kendi yolunu kapatırsın kimse yeri doldurulamaz değil sen çok alışmışsın ona ama artık kendi işine bakman gerek.

Sosyal medyadan çıkart ve fotoğraflarınızı yok et erişemeyeceğin şekilde kaldır kendini de kandırma bu konularda tamamen çıkarmazsan kendi yolunu kapatırsın kimse yeri doldurulamaz değil sen çok alışmışsın ona ama artık kendi işine bakman gerek.

Dostum fotoğrafları 1-2 ay önce zorda olsa sildim hiçbir yerden takipleşmiyoruz zaten.

Bayağı hızlıymış. 5 ayda 2 sevgili...
Ne kadarlık bir ilişkiniz vardı?

2 yıl o ilişkiler birisi sanırım 1 ay diğeri flörtmüymüş neymiş tam bilmiyorum.
Aynı onun yaptığı gibi sende kendi yoluna bakıp başka ilişkiler arayacaksın. Sakın mesaj atayım deme, kendini küçük düşürürsün.

Hiçbirzaman gururum yüzünden yazamadım zaten.

Sakın gidip konuşarak kendini düşürme. Kız senin üstüne 2 tane yapmış, seni unutmuş, artık zorlamanın anlamı yok. Ayrıldığınız zamanı dakikasına kadar bilirsen tabii ki unutamazsın. Git dışarı eğlen, arkadaşlarınla vakit geçir, hobiler edin kafanı dağıtıcak bir şey bul. Onu düşünmezsen unutursun. Zaten zamanla karşına birileri çıkar ve dersin ki neden kendimi boşu boşuna üzmüşüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı