Kıza nasıl açılırım?

Derslerde hoca ne zaman Oğuzhan dese birden kafasını kaldırıyor. Onunla konuştum mu böyle elleriyle işaret dili falan bir şeyler yapıyor. Sence seviyor mudur?

Emin misiniz hocam?
Hocam, bunu kimse bilemez, herkesin karakteri farklıdır. Mesela bizim arkadaş reddedildi, hala seviyordu, şu an sevgililer. Hocam, hem reddedilmek size güç kazandırır ve tecrübeli olursunuz. Açılmazsanız daha kötü olursunuz. En iyisi söyleyin gitsin.
Bu kadar pozitif bir hava ile gitmemesini tavsiye ederim.

Özgüven her zaman iyidir sınır aşılmadığı sürece.

14 yaşındayken ben de seviyordum. Kızla aram da bayağı iyiydi. Sınıfın en zekilerindendik. Ama ben batırdım hocam. Tam açılma falan derdindeyken okul yaz tatiline girdi zaten seneye liseye geçmiş oluyorduk. Aynı liseye de giremedik. Yani o iş bitti. Sen de zaten seneye başka okula gidebilirsin. O yüzden bence elini çabuk tutmalısın.

Hocam 8e giderken beni seven bir kız vardı. Tavırlarından anlıyordum. Bir kızla konuşurken sanki onla sevgiliymişiz gibi kıskanırdı. İlk başta umursamadım. Ama bir gün bir Matematik dersinde 2sıra ötesine arkadaşları beni gösterip kalp işareti yaptılar elleriyle. Tabi olayı gözümle takip ediyorum. İş mahvolur diye. Gözümü sola çevirdim ve kız kafasını salladı o tarafa. Aslında umursamadım ama kız da güzeldi fırsatı tepmişim diyebilirim. :(

Kardeşim ben bir kızı 1,5 yıl sevdim çok aşırı utandım ama deli gibi seviyordum utangaçlıktan söyleyemiyordum benden bile tipsiz ve şerefsiz birisi kıza açıldı ve kız onunla birlikte oldu.

Eğer beklersen ve içten içe sevmeye devam edersen ileride açılırsen ve red yersen daha çok üzülürsün.
Beklemeden söyle hiç üzülmemiş olursun eğer beklersen üzülürsün.

Kardeşim ben bir kızı 1,5 yıl sevdim çok aşırı utandım ama deli gibi seviyordum utangaçlıktan söyleyemiyordum benden bile tipsiz ve şerefsiz birisi kıza açıldı ve kız onunla birlikte oldu.

Eğer beklersen ve içten içe sevmeye devam edersen ileride açılırsen ve Red yersen daha çok üzülürsün.
Beklemeden söyle hiç üzülmemiş olursun eğer beklersen üzülürsün.

Söyleyecek kadar özgüvene sahip değilim :(

Belki klişe olacak ama gerçekten düşündüğüm şey bu; herhangi bir şekilde açılın, kabul ederse kolay gelsin. Kabul etmezse o durakta bekleme daha fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı