Kızlar kıskançlardır

  • Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 5B
B

Boğaçhan Ülker

Ziyaretçi
Kız milleti neden bu kadar kıskanç ya? Doğru düzgün İngilizce konuştuğum için etmedikleri laf kalmadı. Yardımlarınız kabul olunur arkadaşlar :D

- - - Güncellendi - - -

Yani dersanede ciddi olmak adına STFU dedim derste çünkü hepsi deli gibi gülüyorlardı. Kızlardan biri çıkıp kafanı sadece İngilizce ile doldurmuşşun dedi. Ne desem yani?
 
Sen yeterki he de ben sana %99 luk yer açarım deseydin. Kısaca seni yumuşak, klasik varoldukları düzenden çok uzakta görüyorlar. Ikinci seçenekte sendeki potansiyelin farkındalar ama ezilmemek için ezikliyorlar. Çaresi yok taki üniversite yıllarına gelene kadar, o zaman anca kıymetin bilinir :)
 
Yani yeter artık dedim bugün. Evet ben böbürleniyorum belki bu meziyetim ile ama sonuçta onların çoğundan dünya görüşüm, vizyonum ve kültürüm onlardan daha ilerde. Bunu kaldıramayıp bana laf sokmaya çalışmaları çok yersiz oluyor. Bugün patladım fena. Yani yes my English is pretty good for talk,write,sing and do the all the other damn things on life. I just wanna tell something to jealous people: KISS MY ASS!
 
Benim çevremdekiler aşırı derecede öyleler. Afedersiniz dersanede kıçıı göğüsü açık geliyorlar onlara laf etmiyorlar benim İngilizce'me laf ediyorlar. Bu da benim sinirme dokunuyor.
 
Kötü İngilizce konuşan adam "İngilizceme laf ediyorlar" diye isyan eder, ancak iyi İngilizce konuşduğum için ingiziliceme laf ediyorlar diye üzülmek yanlış. :D

Takma kafana.

Ya üzülsem neyse de bana resmen sen sırf kafanı bir dille doldurmuşşsun çocuk gibi hava atıyorsun deyince tepem attı.
 
Bence sinirlenmeye gerek yok. Kızlar bir şeye böyle tepki gösteriyorlarsa mutlaka karşısındakinin dikkatini çekmeye çalışıyordur.
 
Genç bir iş adamının bir kitabı vardı. Orda hayatıyla ilgili, özellikle insanlarlarla iletişim konusunda kendinin benimsediği felsefemi diyelim, kısaca "caminando naytando" diyor. Türkçe çeviren kişi " yürü git " olarak çevirmişti. Bunu ister içinden ister dışından istersen hareketlerinle belli edebileceginden vs. bahseden bir kitaptı. Sende zamanla öğreneceksin hayatı, fakat öğrenilmeyecek tek konu karşı cinsin olacak ölene kadar. O yüzden takma kafana hayat herkesin sandığı kadar uzun olmaz bazen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı