Kızlar nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazım tarzından internet üzerindeki bir kimsenin kız veya erkek olduğunu anlayabiliyor musunuz?
Biraz kaba olacak ama ben kızım diyenler genelde erkek oluyor ve eğer gerçekten kızsa oyun sırasında bunu söylemez çünkü gerek yok. Ama bazı zeka ve mizah seviyesi yüksek olan arkadaşlarımız kızım ben kızım bana ilgi ver gibi söyleyince kız olmadığı belli oluyor.
Pembeden daha da önemlisi simli mi?
Bazen simli bazen içinde Hello Kitty sticker'ları oluyor.
Erkeklerin peşinizde dolaşması cidden özgüven(diğer adını zaten biliyorsunuz) veriyor mu?
Kişiden kişiye değişir ama peşinde koştuğun egolu veya popüler birisiyse egosu kat kat katlanıyor ama daha normal birisiyse utanıyor.
Türkiye'de ki kızlar kendini neden Tanrı sanıyor?
Hiç kimsenin kendisini Tanrı sandığı falan yok. Ne ben ne bir tanıdığım hiç kimseye egolu davranmadık. Ya da ben körüm.
Bir erkeğin tipi sizin için ne kadar önemli? Arkamızdan WhatsApp gruplarında dedikodu yapıyor musunuz?
Ayrıca cidden kız mısın? Nedense troll geldi
Troll gelmesi normal ama cidden kızım :D Neyse tipi aslında çoğu kişi için önemli olmuyor bunu siz de farketmişsinizdir ki kızları etkileyen bir hareket bile olabiliyor. Kızlar daha samimi kişilere aşık olur ama soğuk yapan (BadBoy Tipli) olanlardan hoşlanır. Siz hangisini istersiniz birisinin sizden gelip geçici hoşlanmasını mı yoksa aşık olmasını mı?
Çabuk Necmi'yi çağırın. Şaka bir yana troll gibi geliyor.
Troll olsa eğlenmek için buraya değil başka yerlere açarım burası sadece erkek mekanı değil çünkü.
Kütüphanelerden Starbucks tarzı yerlere teleport atan NPC'ler olduğunuz söyleniyor. Doğru mu?
Doğru olabilir, teknoloji gelişti tabii :D
 
Çok bayanla tanıştım, konuştum, flört ettim falan fakat şunu anlamadım, neden sizin hayatınızı mahveden leş gibi erkekleri daha çok tercih ediyorsunuz?
Aynı cevabı üstte de verdim fakat tekrar vereyim. Bunun aşk olmadığını anlamak zor değil. Birisinin size aşık olmasını mı tercih edersiniz yoksa 2 haftaya unutmasını mı?
Ne yani sevmiyor musunuz? Valla yalan yok ben seviyorum. Daha doğrusu, var mı sevmeyen?

Şakası bir yana, klasik soruyu ben de sormak istiyorum. Size kötü davranan insanlara neden fazla değer veriyorsunuz?

Umarım troll değilsinizdir, hadi bakalım.
Aynı cevabı vermiştim 2 defa diğer yanıtlarımı okuyabilirsiniz. Para meselesine gelecek olursak da ben şuana kadar kimseyle bir çıkar için konuşmadım ya da herhangi bir münasebetim olmadı. Diğerlerini bilemem ama asıl amaç para değil şımartılmak sanırım.
Şu mesajın alnı olsa da öpsem. Keşke kızlar erkekler diye başlayan bütün başlıkların altına bu yazılsa ve konu kilitlense.
Ayrıca erkeklerin bilmiş bilmiş kızlar şöyledir böyledir demesi veya bir kızın çıkıp kızların geneli hakkında konuşması hadlerine değil diye düşünüyorum.
Şuana kadar attığım yanıtların hiçbirinde kızlar şöyledir, kızlar şunu sever demedim. Eğer beni kastederek söylemiyorsanız benim konumun altında yazmayın ;)
 
Gençler, bir kız olarak sosyal yaşamdan olan bayağı bir konunuzu okudum. Kızlar niye egoludan kızlar parayı severe kadar neler neler. Ben de dedim niye böyle bir konu açmayayım. :D Sormak istediğiniz bir soru varsa buraya yazabilirsiniz. Cevaplarım ama ön yargılarınızı kırıp gerçekten üstünde düşündüğünüz vs. konuları sorun, yani gelip kızlar niye Berkecanlarla çıkıyor demeyin. :) Neyse, biraz eğlenelim. Amacım kötü değil ama eğer açmamam gereken bir konuysa özür dilerim.
Feminist olunca ne oluyor?
 
Biraz kaba olacak ama ben kızım diyenler genelde erkek oluyor ve eğer gerçekten kızsa oyun sırasında bunu söylemez çünkü gerek yok. Ama bazı zeka ve mizah seviyesi yüksek olan arkadaşlarımız kızım ben kızım bana ilgi ver gibi söyleyince kız olmadığı belli oluyor.
Dediklerinizi çok iyi anlıyorum.
 
Arkadaşlar ciddi anlamda kizlar hakkinda yardim lazim hic Türk olup yurtdisinda yasayan kiz arkadasiniz var mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı