Kızlar nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Feminist olunca ne oluyor?
Feminist olan hiçbir insan erkeklere düşman değildir öncelikle bunu söyleyeyim. Ayrıca ''feminazi'' diye de bir şey yoktur, uydurmadır. Kadınlar da erkekler gibi karşı cinsinden dolayı kötü bir şey yaşadıysa istemsiz olarak onlara düşman olur, bunu buradaki konularda da gördüm. Ama feminist olunca hiçbir şey olmuyor. Instagram'da feminist sayfalarını takip etmekten başka bir işe yaradığını sanmıyorum.
 
Arkadaşlar ciddi anlamda kizlar hakkinda yardim lazim hic Türk olup yurtdisinda yasayan kiz arkadasiniz var mi?
Yaşayan değil de Erasmus ile Almanya'ya giden bir arkadaşım var. Sorunuz varsa belki yardımcı olabilirim.
Kız olduğunuzu nasıl kanıtlayabilirsiniz?

Benim sorum bu. Hadi bakalım :)
Aynısını daha önceden soran çok oldu o yüzden şaşırmadım. Nasıl ki burada birisi erkek olduğunu kanıtlamak için bir şey yapmıyorsa, benim de yapmama gerek yok. Burada amacım koca bulmak değil öylesine eğlence amaçlı sorularınızı cevaplamak. Bu yüzden kanıtlamam gereken bir şey olduğunu sanmıyorum. :)
 
Hocam benim 5 yil once Fransa'da yasayan bir kiz arkadasim vardi. 5 yildir onu hic gormedim ve gecenlerde surekli ruyalarimda onu gormeye basladim, ona ilgim cok artmaya basladi. Her sene Turkiye'ye geliyor Anneanne'sine ve benim Babaanneme cok yakin, her geldiğinde beni sormus fakat bir turlu denk gelmedik. Gecen gun hesaplarini buldum biraz konustum fakat cok tuhaf davrandi. Bugun Fransa'ya donucek ama onunla nasil konusurum bilmiyorum yani konusamiyorum.
 
@souraloser Ben de bir soru sorayım bari. Kaç yaşındasınız? Bunu sorma sebebim soruları cevaplamak için yeteri kadar olgunluğa sahip olup, olmadığınızı merak etmem. Çünkü genç yaştaki erkek veya kadın fark etmez, ne istediklerini daha tam olarak bilemez. Yaş oturdukça mantık işleri devreye girer ve fikirler değişebilir. Şimdiliik "Ben böyle değilim, böyle yapmam, benim için önemli değil." gibi cümleler kurabilirsiniz fakat ileride bu görüşler değişebilir. Demek istediğimi anlatabildim umarım :)

Kaç yaşında olan bir kadından görüşlerini alıyoruz? Merak ettiğim bu kısaca :)
 
Gençler, bir kız olarak sosyal yaşamdan olan bayağı bir konunuzu okudum. Kızlar niye egoludan kızlar parayı severe kadar neler neler. Ben de dedim niye böyle bir konu açmayayım. :D sormak istediğiniz bir soru varsa buraya yazabilirsiniz. Cevaplarım ama ön yargılarınızı kırıp gerçekten üstünde düşündüğünüz vs. konuları sorun, yani gelip kızlar niye berkecanlarla çıkıyor demeyin. :) neyse, biraz eğlenelim. Amacım kötü değil ama eğer açmamam gereken bir konuysa özür dilerim.

Kızın nasıl olduğuna bağlı pisikolojisine vs.
 
Aynısını daha önceden soran çok oldu o yüzden şaşırmadım. Nasıl ki burada birisi erkek olduğunu kanıtlamak için bir şey yapmıyorsa, benim de yapmama gerek yok. Burada amacım koca bulmak değil öylesine eğlence amaçlı sorularınızı cevaplamak. Bu yüzden kanıtlamam gereken bir şey olduğunu sanmıyorum. :)
Kimsenin burada eş bulmak gibi bir amacı yok zaten. Son zamanlarda forumu sadece beğeni ve cevap kazanmak için kullanan sayısı fazlasıyla arttı, insanlara yardım etmek yerine öylesine mesaj sallayıp troll cevaplar yazıyorlar. Her ne kadar sorum tam olarak cevaplanmamış olsa da kimse sizi bir şey yapmanız için zorlayamaz. "Fake" olmadığınızdan emin olmak istedim, o kadar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı