Kızlar nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki çeşit kız vardır kapaklı, kapaksız olmak üzere.
 
Kızlar soruyor Technopat şubesi. Keşke faydalı konulara da aynı gün 10 sayfa mesaj gelse.
Faydalı konulardan kastın teknik destek gibiyse gereksiz duyarı bırak. Çözümü bilmeyen insanlar gelip "oyun orijinal mi" vs. yazınca rahatsız oluyoruz diye konular açılıyor sürekli. Bilen insanlar da kısa sürede çözüme kavuşturuyor olayı zaten.
 
Erkekleri oyuncak sanan, canı istediği zaman kullanıp işine geldiği zaman atan, sevgilisini elinde oynatıyormuş gibi istediğini yaptırmaya çalışan, trip atıp duygu sömürüsü yapan, genelde her zaman haksız olsa bile haklıymış gibi davranan, genel olarak sadece kendini düşünen, bir ortama girdiği zaman ilgi çekmek için selam verirken bile kahkaha atan ve son olarakta kendisiyle ilgilenildiği zaman poposu arşa yükselen varlıklara denir.

İnsan olanlardan bahsetmiyorum. Yoksa bunlar dışında mükemmel insanlar da var.
 
@Shimada Sensei Moderatörlük ne oldu? 😱😱 Üzüldüm bırakmana 😡

Konuya dönecek olursak @souraloser hanımın verdiği bilgiler benim bildiğim şeyler olsa da, kadınlar hakkında bilgisi olmayan gençlerimize yararlı olabileceği görüşündeyim. Konu bence saçma değil. Bu da bir çeşit yardım konusu sayılır :) Mesela kadınları uzaylı olarak gören @Asosyal Necmi arkadaşımıza çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum.

Mantıklı sorular sorarsanız eğer gayet güzel bir şekilde cevaplıyor kendisi. Faydalanın 😉

Her ne kadar yaşınız kaç sorumu politik bir şekilde geçiştirmeye kalksa da! :D
 
Şu an sosyal bir yaşantım olmadığı için Instagram'dan etkileşim almaya çalışıyorum fakat hangi kıza istek atsam sadece isteği kabul edip gt yapmıyorlar. Cidden bunun sebebi ne? İsteği kabul etmemek veya reddetmek varken bu yapılan hareketin sebebi ego değil de nedir?
 
Sosyal medya gibi yerlerden gelen "abaza" varlıklar çok oluyor mu?
 
Kızlar en çok nelerden hoşlanır?
TikTok çu erkekler haricinde.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı