Kızlar neden erkek aramıyor?

Kızlarında aradığını gördüm, ancak en çirkin kız en yakışıklı erkekle oluyor, bunu anlamıyorum.

Ben de çirkinim ancak sevgili yapmaya uğraşmıyorum, nedense bana sevgili boş bir iş gibi geliyor.
Hocam sevgilim olsa onunla gezeriz. Otele falan da gideriz isterse. Ama yok...

Hocam, aslında kızlar da arıyor. Denk gelmemişsindir.

Kızlar daha beter arıyorlar bana sorarsanız ancak kızların bir özelliği var. Gidip erkeğe yazmıyorlar. Erkeğin aklında kalıcı birkaç kendisi hakkında detay bırakıyorlar. Erkek zaten kendisini uygun görünce yazıyor.
Hocam ben illa 'selam' mı yazayım? O zaman da egoları tavan yapıyor çünkü 40 tane erkek yazdığı için...

Hocam ben illa 'selam' mı yazayım? O zaman da egoları tavan yapıyor çünkü 40 tane erkek yazdığı için...
Mevcut Türkiye ilişki sistemi erkeklerin aleyhine. Yapacak bir şey yok. Ancak ne yapabilirim dersen kendinin özel bir yeteneğiyle kızın karşısına çıkman epey şans yaratır. Seni özel biri olarak görmesini sağlaman seni bu durumdan kurtarır.

Mevcut Türkiye ilişki sistemi erkeklerin aleyhine. Yapacak bir şey yok. Ancak ne yapabilirim dersen kendinin özel bir yeteneğiyle kızın karşısına çıkman epey şans yaratır. Seni özel biri olarak görmesini sağlaman seni bu durumdan kurtarır.
Keman çalmayı 2 yıl önce bırakmıştım. Yeniden başlasam mı?

Doğada da bu böyledir. Erkekler seçilen taraf olur dişiler seçen. Bir erkeğin yapabileceği şey onu seçebilecek dişi popülasyonunu arttırmaktır. Yoksa rastgele biri tarafından seçilme ihtimali düşüktür. Ama dişiler sadece dişi olsalar bile illahaki onun tarafından seçilmek isteyen bir erkek olacaktır.

Keman çalmayı 2 yıl önce bırakmıştım. Yeniden başlasam mı?
Kızlar saflığın ve ahengin olduğu sesleri severler. Keman çalman ve kızın da az bu konuya ilgisi varsa şansını katlarsın. :)

Yeniden başlama konusuna gelirsek aslında yeniden başlamayı kendin için iste. İlk kendin için bunu yapmak istiyor musun? Kızı geç. Hayatının sonuna kadar seninle olmayacak muhtemelen. Ama kemanın... Sürekli seninle olacak. Bunu kendin için iste. Sonra kızlar açısından değerlendirirsin.

Kızlar saflığın ve ahengin olduğu sesleri severler. Keman çalman ve kızın da az bu konuya ilgisi varsa şansını katlarsın. :)

Yeniden başlama konusuna gelirsek aslında yeniden başlamayı kendin için iste. İlk kendin için bunu yapmak istiyor musun? Kızı geç. Hayatının sonuna kadar seninle olmayacak muhtemelen. Ama kemanın... Sürekli seninle olacak. Bunu kendin için iste. Sonra kızlar açısından değerlendirirsin.

Hocam aslında kemanı sıkıldığım için bırakmıştım. Kendim için geri başlamayacaktım sadece kız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı