Kızlara ilgi duymuyorum

moderasyon ekibine çok teşekkür ediyorum insanlar böyle saçma sapan konular açıyor böyle bilişim ile alakalı olan bir site ve onlar uyarı yemiyor biz burada bir kelime hatası yüzünden uyarı yiyoruz, o zaman burası bilişim site değil facebook veya instagramla farksız bir yer bence bana madem bu konulara bakıp uyarı atılmıyorsa daha diyeceğim bir şey yoktur.
 
Sen karını sevmezsen nasıl mutlu bir aile kuracaksın?

Bir şekilde kuracağız.

Moderasyon ekibine çok teşekkür ediyorum böyle saçma sapan konular açıyor böyle bilişim ile alakalı bir site ve onlar uyarı yemiyor biz burada bir kelime hatası yüzünden, o zaman burası bilişim site değil Facebook veya Instagram'la farksız bir yer bence bana madem bu konulara bakıp uyarı atılmıyorsa daha diyeceğim bir şey yoktur.

Kanka ben böyle niyeyse hiçbir cinse ilgi duymadığım için başvurdum en iyi sosyal siteleri en iyisi Technopat Sosyal kanka bu konuya saçma desen bende 1000 kat daha saçma sapan konular var emin ol.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana senin yaslarinda bir kiz verelim onun da gonlu olsun. Bak bakalim istiyor musun istemiyor musun gorecegiz. Sen elde edemeyecegini dusundugun icin boyle hissediyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı