Kızların dikkatini çekmek

Sen kendine bakım yaptıkça yakışıklı oluyorsun kızların sana bakışı değişiyor o yüzden davranışları değişiyordur.
Aynen öyle oluyor. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum.
Alt tarafı saçını yapmışsın dostum bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Kendine yaptığın bakımın verdiği özgüven ile karşı tarafa istemsizce başka bir hava veriyor olabilirsin.
Alt tarafı saç ama yapmayınca Hiko Baba'dan bir farkım yok onu da ekleyim hem biraz da duruma göre giyim felan derken insan istemsizce iyi bir hazırlanıyor düğüne gider gibi :D.
Onları görmezden gel ve kötü davran. Bırak ayağına gelsinler. Sakın yelkenleri suya indirme. Yüz verme fazla. İşini görecek kadar yaklaşmalarına izin ver yeter.
Yarın Memati olarak işe başlıyorum o zaman :D.
Etkilemek için bir hareket falan yok. Ben dururum. Kız etkilenir 😎 😉.
Etkileniyor ama 4 yıllık arkadaşın bile uzaktan bakınca insan bir tuhaf hissediyor.
Kızlar ile erkekler diye iki farklı gruba ayırman zaten kafadan kaybettirir. İnsanların bazıları utangaçtır bazıları ise kendine daha güveni yüksek olduğu için bu tarz konularda diğerlerine göre daha rahat davranır. Bana hislerini, düşüncelerini açan çok kız oldu. Arkadaş olmak için yanaşan da oldu, arkadaş olmadan direkt tanışma teklifi edende oldu, arkadaşını gönderen de oldu. Yani yanlış bir genelleme.
O konularda pek bilgim yok bana eskiden hep arkadaş olmak için yaklaşırlardı.
İlgi çekmek istiyorsan, ilgi çekmek adına kendini paralamayacaksın. Ayrıyeten insanların iyi/kötü her davranışında da mantıklı, elle tutulur bir neden arayışına girmek akıl kârı değil. Bu konuda kendi zihin yapını ve zihninde anlık olarak geçen düşünceleri, gözlemci kişinin zihninde oluşturduğu ve fikir edinmek adına kurguladığı düşünleri baz alaraktan; sorunsalını çözmek adına göz önünde bulundurabilirsin. Bir nevi empati kuracaksın bu doğrultuda.

En basitinden yolda yürüyorken, kaldırımda yüzüstü uyuyan bir adam gördük diyelim. Diyebilirsin ki "Bu adam aklından ne geçiriyor?" ve ardından düşünüp derin anlam ve mantıklı bir amaç arayışına girersin; oysa ki işin aslında, adam aklından hiçbir şey geçirmeden, kafa bulanıklığı ile keyfî yatıyormuş.

Gibi gibi...
Anladım, çok teşekkürler.
Doğal davran, yeter.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tamamdır.
 
İlkokulda belki işe yarar taktiklerinde olgun aklı başında hiç kimse kendine bu şekilde davranan birisine ilgi duymaz söyleyeyim. 😄

Bizim Türk kızları maalesef öyle erkeklerden hoşlanıyor. Bunları fazla sallamazsan değerli oluyorsun.
 
Sosyal olacaksın, donanımlı olacaksın ve bu donanımı kendin için yapacaksın. Ben burada anlatmayayım ama yaptığım sporu ve çaldığım enstrümanı kendim için yapıyorum.. Bilim, sanat, teknoloji yani genel kültürlü ol. Anlatacak bir şeylerin olsun ve bunu gerçekten bunları konuşmak istediğin için konuş. Kalkıpta kızla RTX 3090 muhabbeti de yapma. Nerede ne muhabbet yapılacağını bil, fiziksel olarak bakımlı ol, gençsiniz spor yapın atletik olun gerisi gelir zaten.
Bu işin kızı erkeği yok. Spor yapan, kişisel bakımına özen gösteren, kültürlü insanı beğenen birileri olur genelde.
 
Ne saçmış be. Gerçekten merak ettim. Gerçekten. Yapılı ile yapılmamış halini atabilme imkanın var mı? Yüzünü kapatabilirsin.
1617662505572.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı