- Makaleler
- 1
İhtiyaç açısından diyorum, minimalist olduğum için bana göre gereksiz.Telefon ile alakası yok bence.
İhtiyaç açısından diyorum, minimalist olduğum için bana göre gereksiz.Telefon ile alakası yok bence.
Saat sadece saati öğrenmek için değildir, bir aksesuardır aynı zamanda. Ben de bu yüzden takıyorum. G-Shock'um var, mutlu mesut geçiniyoruz.Telefonu olanlar için gereksiz, telefonu olmayanlar için gerekli.
Evin dışına çıktığım her zaman kolumda saat olur. Hatta koleksiyon hastalığım var, kısa bir süre önce 30'a yakın saatim vardı. Tissot - Seiko gibi alt düzey marka olanları arkadaşlarım arasında dağıttım, şu anda sadece Omega, TAG Heuer ve alt düzey markaların sınırlı sayıda üretilen bazı serilerinin saatleri duruyor. Bunların yanında da yürüyüşler için Galaxy Watch kullanıyorum.
Araya öncesinde araba masrafı sonrasında pandemi girmeseydi şu anda Breitling ve IWC de koleksiyona eklenirdi. Seneye artık... İyi bir saate 40 bin TL ve üstünü vermekten çekinmeyenlerdenim. Biliyorum ki o saat fazla değer kaybetmeden gerektiği zaman satılabiliyor. Yalnız 4-5 yılda bir 750-800 € "bakım" ücreti vermek biraz üzüyor.
Not: Saat bir AKSESUARDIR, telefonla ne alakası var?
Kesinlikle telefon ile olan alakasını çözemedim.Evin dışına çıktığım her zaman kolumda saat olur. Hatta koleksiyon hastalığım var, kısa bir süre önce 30'a yakın saatim vardı. Tissot - Seiko gibi alt düzey marka olanları arkadaşlarım arasında dağıttım, şu anda sadece Omega, TAG Heuer ve alt düzey markaların sınırlı sayıda üretilen bazı serilerinin saatleri duruyor. Bunların yanında da yürüyüşler için Galaxy Watch kullanıyorum.
Araya öncesinde araba masrafı sonrasında pandemi girmeseydi şu anda Breitling ve IWC de koleksiyona eklenirdi. Seneye artık... İyi bir saate 40 bin TL ve üstünü vermekten çekinmeyenlerdenim. Biliyorum ki o saat fazla değer kaybetmeden gerektiği zaman satılabiliyor. Yalnız 4-5 yılda bir 750-800 € "bakım" ücreti vermek biraz üzüyor.
Not: Saat bir AKSESUARDIR, telefonla ne alakası var?
Üstteki mesajımı oku.Kesinlikle telefon ile olan alakasını çözemedim.
Saat bana kalırsa daha gerekli bir şey. Telefon her zaman yanınızda olmayabilir ama saat her zaman sizinledir. Ayrıca bir aksesuardır, sizi tamamlar. Ayrıca kışın telefonu falan çıkarmak zor olduğu için çok iyi oluyorİhtiyaç açısından diyorum, minimalist olduğum için bana göre gereksiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.