Komik bir okul anınızı anlatın

Bizim okulda soru çözme odaları vardı. Teneffüslerde soru çözmek isteyen arkadaşlar oraya gidip soru çözüyordu. Ben de gitmiş biraz soru çözmüştüm teneffüs boyunca. Zil çalınca bir sorunun ortasındaydım o soruyu yaptıktan sonra sınıfa gidecektim. Dersimize gelecek olan hoca da bu soru çözme odasını kontrol etmeye gelmişti. Hoca ve o anda orada olan arkadaşlarım şakasına beni masaya yatırıp sopayla dövmüşlerdi (fazla sert değil) bunlar yaşanırken müdür yardımcısı da bu olanları gördü ve odanın kapısı ile ışığını kapatıp gitti. Hatırlayınca hala gülerim.
 
9. sınıfta yanlışlıkla Gençliğe Hitabet tablosunu kırmıştık, teneffüste sıralardan birinin altına koyduk. Hoca fark etti ama bir şey demedi. Öğlen arasında el birliğiyle yapıp yerine asmıştık. Ama o anki korku bizi bizden almıştı. 😁
 
Okulda 16 kız 4 erkek var. O yüzden her teneffüs sınıf tahtasında değişik sitelerde müzik dinliyorlar. Bir gün bir siteden virüs bulaşmış. Dersteyiz. Hoca Google'a "okulistik" yazdı. Sağ tarafta böyle +18 resimler çıkmaya başladı. Tabi kızlar bağırıyor biz kahkaha atıyoruz. :D çok iyiydi.

1 erkeğe 4 kız, fena ha.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı