Kopya çekerken yakalandım

Matematik öğretmeninle en kısa zamanda git konuş durumu açıkla belki anlayışla karşılar. Karşılamazsa e-Okul'da not kısmına örneğin 70 yazan yere k yazıyor.
 
Herkese merhaba. Bugün matematik sınavı vardı ve ben hiç yapamam matematiği. Bu yüzden kopya çekme kararı aldım. Ama çok amatörce bir iş yaptım ve yakalandım sadece 4-5 soru çözebilmiştim. Hoca kağıdıma k yazdı fakat kağdımı almadı. Hocaya sorduğumda metmatik hocanla konuş dedi şimdi ne olacak?

GG sin kardeş e okulda koca bir k görmeye hazırlan bir de tutanak yersin.
 
Başlığı görünce çok üzüldüm aynısını birebir yaşayan birisi olarak söyleyeyim geçen sene bende edebiyat sınavında kopya çekmiştim ve yakalanmıştım banada git hocanla konuş demişti. Nacizane tavsiyem hocanla güzelce konuşmaya çalış evet insan utanıyor ediyor falan ama başka çare olmuyor ben konuşup 50ye sabitlemiştim o notu. Ve önemlisi sakın korkma benim başımdan aşağı kaynar sular inmişti ve şimdi düşünüyorum da o kadar stres yapılacak bir durum değildi.

Gg sin kardeş e okulda koca bir k görmeye hazırlan bir de tutanak yersin.

Kardeşim insanları neden boş boş korkutuyorsunuz ki amacınız ne birçok insan gayet de tutanak tutulmadan k girilmeden yırtıyor paçayı 4-5 kez yakalanmadıysa.
 
Başlığı görünce çok üzüldüm aynısını birebir yaşayan birisi olarak söyleyeyim geçen sene bende edebiyat sınavında kopya çekmiştim ve yakalanmıştım bana da git hocanla konuş demişti. Naçizane tavsiyem hocanla güzelce konuşmaya çalış evet insan utanıyor ediyor falan ama başka çare olmuyor ben konuşup 50ye sabitlemiştim o notu. Ve önemlisi sakın korkma benim başımdan aşağı kaynar sular inmişti ve şimdi düşünüyorum da o kadar stres yapılacak bir durum değildi.

Kardeşim insanları neden boş boş korkutuyorsunuz ki amacınız ne birçok insan gayet de tutanak tutulmadan k girilmeden yırtıyor paçayı 4-5 kez yakalanmadıysa.

Dostum liseyi 3 tutanak 2 kınama ile bitirdim bu olayları bana mı anlatiyorsun klimaya istemeden su şişesi attığım için kinama almisligim var tabii hiçbiri işlenmedi ama yine de yaşandı :D
 
Geç oldu biraz ama git hocandan özür dile, bir daha yapmayacağım çok pişmanım deyip az hüzünlen. Hoca bence ilk seferindir diye affeder. Kopya bence tamamen yanlış bir şey, inandığım dinde kul hakkini da geçtim arkadaşlarımın emeklerine saygısızlıktır. Ya çekme ya da adam akıllı çek.
 

Geri
Yukarı