Korsan oyun indirmek zararlı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanları kurallar hakkında bilgilendirmek de kural ihlalidir. (Kural 26) Kuralları tek siz okumadınız, biz de okuduk. Alay konusu olan, hem kuralları çok iyi biliyor gibi yapmanız hem de kural ihlalinde bulunmanız.
Orada öyle yazıyor diye tüm herkesin bildiğine nasıl garanti verebilirsin? Ben çok iyi bildiğimi falan iddia etmedim.

Orada öyle yazıyor diye tüm herkesin bildiğine nasıl garanti verebilirsin? Ben çok iyi bildiğimi falan iddia etmedim.
Foruma kayıt olurken kuralları okumak ve uymak da (tıpkı kullanıcı adı ve şifreyi kayıt alanına girmek gibi) zorunlu. Madem bilmiyorsunuz neden birilerini bilgilendirmeye çalışıyorsunuz?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere güzel oyunlar çok pahalı oluyor, Assasin's Creed Odyssey gibi.
Bunları bilindik sitelerden indirmek bilgisayara zarar verir mi?

Hayatımda bir kere bile korsan oyun indirmekten virüs yemedim. Param yok korsan indiriyorum. Mutluyum.

Foruma kayıt olurken kuralları okumak ve uymak da zorunlu. Madem bilmiyorsunuz neden birilerini bilgilendirmeye çalışıyorsunuz?

Benim tüm oyunlarım korsan. Para yatırdığım herhangi bir oyun satın alma platformu yok. Senin derdin nedir? Anlat çözüm bulalım. Forum burası haliyle.

@Silinen üye bilmediğiniz şeyler hakkında kesin konuşmayın kafi. Sizinle bir derdim yok. Sadece "Kusura bakmayın (Kural 26'yı) bilmiyordum." demek yerine uzattığınız için size sinirliyim o kadar.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere güzel oyunlar çok pahalı oluyor, assasin's Creed Odyssey gibi.
Bunları bilindik sitelerden indirmek bilgisayara zarar verir mi?

Antivirüs kullanırsan vermez. Kaspersky Free sürümünü kullanırken birçok korsan oyun indirdim bilmeden virüslü olanı kurduğum zaman anında uyarı verdi ve temizledi daha sonra oyunu sorunsuz oynayabildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı