Korsan oyun indirmek zararlı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilindik bir site olması virüs olmayacağı anlamına gelmiyor, genelde virüs dolu zaten torrent dosyaları.

Hocam, sende korsan MP3 indirme sonra yaz bunu.

@Silinen üye bilmediğiniz şeyler hakkında kesin konuşmayın kafi. Sizinle bir derdim yok. Sadece "Kusura bakmayın (Kural 26'yı) bilmiyordum." demek yerine uzattığınız için size sinirliyim o kadar.
Mantık safsatası yaparak beni insanlara yanlış bilgi vermişim gibi lanse etme dostum.

Witcher 3 aldım 3 saat oynadım bıraktım. Çok bağımlısı olmuyorum oyunların.
Anca LoL CS falan bağımlılık yapıyor.
İş sizde bitiyor. Ben devamlı oynayacağım oyunların hepsini satın almaya çalışırım. 1 gün oynayıp bırakacağım oyunları almam.

Hocam, sende korsan MP3 indirme sonra yaz bunu.
Korsan MP3 indirdiğim falan yok, gayet güvenilir bir site olduğu söylenen siteden talimatları izleyerek, saçma sapan reklamlara basmadan 10-15 oyun indirdim. 2-3 tanesinde bir şey çıkmadı gerisi trojan. Her neyse, kendini avutmaya devam edebilirsin. 😀

Korsan MP3 indirdiğim falan yok, gayet güvenilir bir site olduğu söylenen siteden talimatları izleyerek, saçma sapan reklamlara basmadan 10-15 oyun indirdim. 2-3 tanesinde bir şey çıkmadı gerisi trojan. Her neyse, kendini avutmaya devam edebilirsin. 😀
Güvenilir sitelerin çoğunda trojan yoktur. Şahsen ben bir tane site buldum sürekli onu kullanıyorum. Trojan çıksa zaten antivirüs uyarıyor beni ve daha hiç virüs çıkmadı.

Origins 9 TL idi Odyssey değil.

Hasss. Ciddi misiniz ya ben Origins'i alacaktım başlarım eğitime de karantinasına da hiçbir şeyi takip edemiyorum. Nerede satılıyordu? Var mı ileri tarihte indirim, kupon vs?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı