Korsan yazılım kullanmak için bahaneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece ''paranız yoksa mağazaya girip bir şey çalmıyorsanız korsan da oynamayın'' benzetmesine bir yorum yapacağım. Bu klişe benzetme saçmalıktan ibarettir, mağazada çalacağım şeyi kopyalayıp daha sonra kopyasını çaldığımda üreticinin cebindeki parayı çalmış olmuyorum. Cebine girme potansiyeli olan paranın önüne geçmiş oluyorum. Etik değil ve yine yanlış, korsanı da savunmuyorum zaten ama şu salak benzetmeyi yapmayı bırakın.
Bal gibi de üreticinin parasını çalıyorsun. Cebindeki parayı değil, cebine girecek parayı.

Arkadaşlar gerçekten sadece görüşleriniz bu forumda kalmasın, Reddit'te falanda yazın görüşleriniz çok hit alırlar, gerçektende görüşleriniz vicdanı olarak çok dokundurucu, insanın vicdanını kişiliğini falan sonuna kadar sorgulatıyorsunuz, yüzlerce oyun geliştircisinin yapamadığını yapmak üzeresiniz, sizinle beraber çalışıp korsan oyunculuğu bitirebiliriz. @ctrlshift.

Peki kardeşim sen bunları anlattın diye korsan oyunculuk bitti, sonuna kadar haklısınız sizden haklısı mezarda. Kendim çatır çatır korsan kullanıyorum, kimsede bir şey diyemez.
Vauv her fikir belirttiğimiz sorunu bitirip kökünü kazıyabilseydik keşke. Ben bir şey derim sana: hırsızsın. Suçlusun.

Bal gibi de üreticinin parasını çalıyorsun. Cebindeki parayı değil, cebine girecek parayı.
Arkadaşlar laftan anlamıyor, anlayamazlar da zaten. Bırakalım korsan kullanmaya devam etsinler, yarın konu açmasını bilirler ''Bilgisayarıma virüs girdi ne yapmalıyım?'' :).

.

Oyunu gerçekten yapanlar 3 kuruş maaşla geçinmeye çalışıyor, senin benim verdiğimiz para oyunu yapanlara gitmiyor. Onlara işverenler kim ise onların cebine giriyor. Undertale veya Bright Memory için konuşuyor olsak haklıydın ama tanınmış oyunlar için haksızsın.

Arkadaşlar gerçekten sadece görüşleriniz bu forumda kalmasın, Reddit'te falanda yazın görüşleriniz çok hit alırlar, gerçektende görüşleriniz vicdanı olarak çok dokundurucu, insanın vicdanını kişiliğini falan sonuna kadar sorgulatıyorsunuz, yüzlerce oyun geliştircisinin yapamadığını yapmak üzeresiniz, sizinle beraber çalışıp korsan oyunculuğu bitirebiliriz. @ctrlshift.
:D? Tekrar söyüyorum. Bir konuda fikirlerimizi, karşı çıktığımızı falan dile getirerek o sorunu bitiremeyiz. Bunun gayet farkındayım. buna tartışma diyoruz biz. Fikir alışverişi falan.

Vauv her fikir belirttiğimiz sorunu bitirip kökünü kazıyabilseydik keşke. Ben bir şey derim sana: hırsızsın. Suçlusun.
Aynen öyle, suçluyum yarın hatta polise teslim olmayı düşünüyorum, bana kişiliğimi sorgullatınız, sanırım bu gece uyuyamayacağım. Lütfen tavsiye verin vicdan azabından intihar etmek üzereyima arkadaşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı