Koşu yapılmalı mı?

30 dakika gibi süreleri abartı olarak değerlendiriyorum. Olimpiyatlara hazırlanmadığınızı farz ediyorum. Eğer kondisyonunuzu geliştirmek istiyorsanız 15 dakika koşu yeter de artar bile. 5 yıldır lisanslı olmak üzere futbol oynuyorum, hiç 30 dakika tempolu koştuğumu hatırlamıyorum. Yağ yakma niyetiniz varsa bisiklete yönelmeniz de daha sağlıklı.

Bisiklet olayına katılıyorum fakat 30 dakika abartı bir süre değil. 6 kilometre koşmak çok ideal ve oda 25-35 dakika sürüyor.
 
Vucüdün bitene kadar koş biraz değişik bir yorum olmuş.

Bence çok ta yoğun tempo ile koşulmamalı kendini zorlamayacak bir tempoda süreklilikle koşulması daha uygun gibi.

O anlamda demedim ki zaten. 1 km hızla da koşsa 10 km hızla da koşsa çok yorulana kadar koş anlamında diyorum. Beğenmedim atınca adam zararı var gibi anlayacak, ilk önce sorun ne dediğimi lütfen, ona göre beğenmedim atarsınız.

Sen öyle demişsin ama Patrick Bateman öyle dememiş. Ben onun yorumuna beğenmedim attım zaten. Sen bana geçirmeye çalışınca ben de sana cevap vermiş bulundum. Asıl lafım Patrick Bateman'a.

Ya hocam ben öyle bir şey demedim nereden çıkardınız? Mesajı farklı bakış açısından yorumlarsanız tabii öyle anlarsınız. Adama çita gibi ölene kadar koş diyen yok zaten. Demek istiyorum ki; istediğin yavaş veya hızlı tempoda, vücudun bitene (çok yorulana, terleyene) kadar) yavaş veya hızlı tempolu koş. Ben yarışmalara katılır gibi 15000 KM hızla koş demiyorum ki.

Patrick hocamında o anlamda dediğini sanmıyorum fakat kullandığı kelime biraz değişik olmuş, yukarıda açıklamıştım.

Evet hocam bir siz anlamışsınız sağ olun. Gerçekten tam yanlış anlaşılabilen kelime yazmışım, benim hatam :D
 
Son düzenleme:

Vücudu bitene kadar koşması ve bunu her gün yapması vücudundaki kas dahil bütün enerji depolarını eritecek demek. Koşu gibi ağır egzersizleri çok fazla yapmak kas erimesine sebep olur. Araştırın biraz lütfen.

bunun 2 cevabı olabilir. Ya hedefi olmayan obezler ya da 40 kilolar.
Not: Kilolu olmak ayıp bir şey değil fakat hedefiniz veya herhangi bir spor amacınız yoksa her yerde aşağılanırsınız. [/ISPOILER][/SPOILER

😃😃.Allah akıl versin obez olduk bugün de
 

Geri
Yukarı