Kusursuz Bir Yaratıcı Var Mıdır Yoksa Evrim Teorisi Doğru Mudur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin bahsettiğin gibi maymundan insana bir evrilme süreci olmadı hiçbir zaman. Homo erektus vs bunların var olduğuna dair elinle gözünle bir fosil gördün mü, tuttun mu? Araştırıp bu fosilin maymundan insana evrilen bir canlıya ait olduğuna deneysel kanaat getirdin mi? Varlığı ispatlanmamış canlılardan bahsediyorsunuz. Mutasyon ve koşullara uyum sağlamanın getirdiği fonksiyonları da ateizmle desteklemeye çalışmayın. Maalesef Ameriga'nın sakladığı uzaylı görüntülerinin ifşası videoları izleye izleye ülkede saçmalıklara inanan insan sayısı çoğaldı.
Sen Tanrı'yı gözünle gördün mü ya da tuttun mu? Tutamadın ve görmedin ama inanıyorsun. Buna ne diyeceğiz?

Kusursuz'' bir yaratıcı neden insanları kusurlu (engelli) olarak yaratıyor?
Çok acemice oldu farkındayım ama cevabını merak ediyorum.
Bunu dincilere sorarsan imtihan derler ama elbette alakasi yok, evrimsel sürecin yarattığı genetik hatalardan kaynaklaniyor bu durum. Örnegin geçen aylarda Çin'de AIDS'e karşı bağışikligi kazanılmış bebekler doğdu. Ileri de genlere müdahele yayginlasirsa engelli olmaya sebep olan genler degıstirilirse bu sorunlarin önüne geçilecektir. Bu başlı başına kusursuz yaratıcı söylemini bir cevaptir ayni zamanda.

Senin bahsettiğin gibi maymundan insana bir evrilme süreci olmadı hiçbir zaman. Homo erektus vs bunların var olduğuna dair elinle gözünle bir fosil gördün mü, tuttun mu? Araştırıp bu fosilin maymundan insana evrilen bir canlıya ait olduğuna deneysel kanaat getirdin mi? Varlığı ispatlanmamış canlılardan bahsediyorsunuz. Mutasyon ve koşullara uyum sağlamanın getirdiği fonksiyonları da ateizmle desteklemeye çalışmayın. Maalesef Ameriga'nın sakladığı uzaylı görüntülerinin ifşası videoları izleye izleye ülkede saçmalıklara inanan insan sayısı çoğaldı.
Ben evrimi savunanların Tanrı'yı inkar ettiğini ya da onu yok saydığını görmedim hiç. Bence onların böyle bir derdi hiç olmadı.

Bunu dincilere sorarsan imtihan derler ama elbette alakasi yok, evrimsel sürecin yarattığı genetik hatalardan kaynaklaniyor bu durum. Örnegin geçen aylarda Çin'de AIDS'e karşı bağışikligi kazanılmış bebekler doğdu. Ileri de genlere müdahele yayginlasirsa engelli olmaya sebep olan genler degıstirilirse bu sorunlarin önüne geçilecektir. Bu başlı başına kusursuz yaratıcı söylemini bir cevaptir ayni zamanda.
Tanrıya dönüşen hayvan:Homo sapiens :)

evrenin yaraticisi olduguna inaniyorum.
evrimede inaniyorum.
lakin bütün dinlerin yaraticisina allahina inanmiyorum.
ben ataist degilim yukarida evrenin yaraticisi olduguna inandigimi belirttim.
bana göre dinler uydurmadir. nedenmi dini kitaplari kendi dilinizle okursaniz suna dikkat edin tanri inanmayanlari inananlara oldurtme emirleri yagdiriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tanrıya dönüşen hayvan:Homo sapiens :)
Gen müdahalesi önemli bir husustur, hayvanlarin DNA'lariyla oynanip degıstiriliyor. Bunu bile düşünmüyorlar kusursuz yaratici varsa insan nasil genleri değiştiriyor yaraticinin sözde kusursuz yarattığı bozuk genleri nasil düzeltiyor, normal genleri de degistirerek canliya daha farkli özellikler kazandiran bir insan var artik. Tanriya dönüşen hayvan konumuna geldi Homo Sapiens.

Ben kusursuz bir yaratıcı olduğuna inanır gibiyim fakat evrimi de doğru buluyorum. Dinleri de bazı kitapların bazı bölümleri hariç doğru buluyor gibiyim. Siz bu konuda neye inandığınızı ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendinize göre yorumlarsanız çok sevinirim.
@Oreki @Silinen üye @Jira @BERWAR @bitwise
Dünyadaki hiçbir şey kusursuz değil o yüzden nasıl hala kusursuz yaratıcı muhabbetini yapıyoruz onu anlayamıyorum. İnsanlar, doğa ve hayvanların hepsi kusurlu. Hiçbirimiz mükemmel değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı